Publikováno Červen 10, 20178 r Dobrý den, chci se zeptat jestli jsou u tohoto motoru jsou dvě lambda sondy , já našel jen tuto
Červen 10, 20178 r Jelikož toto je za katalyzátorem tak je tam i před, ta je hlavní a je hned na začátku výfuku - na svodech Upraveno Červen 10, 20178 r od Romix95
Červen 10, 20178 r Já u tohoto motoru mám jenom jednu a to v těch svodech, jak je psáno výše. Je tam shora pěkný přístup.
Červen 11, 20178 r Autor před 19 hodinami, Romix95 napsal: Jelikož toto je za katalyzátorem tak je tam i před, ta je hlavní a je hned na začátku výfuku - na svodech tato je ale před katalizatorem ne za
Červen 27, 20178 r Z fotky to vypadalo na první pohled ze je za katem, jestli je před a na svodech není tak má auto jen jednu, možná to dávali jak kde co jsem zatím viděl a měnil tak byla vždy na svodech a druhá za katem proto jsem myslel že na fotce je za
Červen 28, 20178 r No právě proto jsem to psal i já. mám jenom jednu lambda sondu ni svodech, ale před katalyzátorem je šroubovou zátkou utěsněný otvor. Asi měli lambdy s krátkým a dlouhým kabelem, takže to bylo kus od kusu jinde [emoji23]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.