x15 Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Stala se mi taková podivná věc. Octavia II, vyrobena 08/2004 teda po záruce. Najednou se mi zastavily hodiny na přístrojovce, ukazovaly stále stejný čas. Přitom hodiny které se zobrazují na rádiu Stream normálně šly dál. Nepomohlo ani vypnout motor, zamknout auto, zase ho odemknout a pokračovat v jízdě, hodiny pořád stály. Pak jsem ho odstavil na celý den a večer hodiny šly normálně, čas se upravil. Nějaké nápady čím to je ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Mas tam casovanu bombu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 prostě si daly pauzu-kit kat jestli už fungují tak bych to neřešil, to se stává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 mne sa stalo dnes to isté, počkám do večera uvidím či sa unormálnia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Vidím že je to škoda nemoc,taky se mi to stalo pár dní jsem měl pořád 16.05 a pak se to samo rozešlo a naví správný čas,jsem hleděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 (editace) to mě zase zlobí maxidot, občas mi při posunu na další hodnotu přeskakuje na jinou jak se mu zlíbí, např. jsem na průměru č.1 a chci na celkový průměr č.2 ale ono to skočí na dojezd. Vypnu a zapnu zapalování a šlape jak má. No a jindy zase chci poskočit o hodnotu nahoru či dolů a setře stěrač! Zase většinou pomuže vypnout a zapnout zapalování. Někdy je týden pokoj, jindy několikrát za den. Asi problém v pravé páčce, že? Editováno: 9. Září 2007, autor: Rass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Dějou se to věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.