vaci13 Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Ahoj, zajíždím první stovky kilometrů s Fabií 3 Combi Trumf a jsem spokojen, nicméně trápí mě docela rádio Blues. Je normální, že kolísá hlasitost rádia? Jde mi to, že si nastavím Volume třeba na 12, nastartuju/jedu a hraje tak, jak by mělo, ale pak se na chvíli ztlumí, sotva je kolikrát slyšet a během chvíle zase hraje nahlas. Děje se to ještě někomu? Hrál jsem si s nastavením, říkal jsem si, že problém bude v Gala, ale když jsem jej dal na 0, dosáhl jsem akorát toho, že při vyšší rychlosti hlasitost nestoupala, ale občas se stejně rádio nastavilo na nižší hlasitost. Alespoň můj subjektivní pocit. Moje nastavení rádia je: Gala 0, On Volume 12, TP volume 12 (byla nižší hodnota, ale zkusil jsem na stejnou jako on Volume, nicméně zlepšení nevidím), PDC audio Low a v Sound mám vše nastaveno na 0. Máte někdo nějaké rady? Tipy, třeba jak jste to řešili, jestli jste měli podobný "problém"? Mockrát díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci13 Vloženo 15. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Ještě bych dodal, že v klidu, když stojím, se ty změny nedějí (alespoň se mi zdá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Nemuze na to mit vliv kvalita signalu? Na mem Dance v FII casto se stereo meni v mono a pak je to tissi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci13 Vloženo 26. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Možné to je no, ale přijde mi to až dost rušivé, bohužel :-(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evca Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Ahoj, v mé nové Fabii 3 teď řeším úplně stejný problém s kolísáním hlasitosti u rádia - přišlo se na to, kde byla chyba??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Martin Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 Zdravím,úplně stejný problém. Přehráli mi prý? rádio a problém přetrvává. Uvažuji o výměně antény. Uvidíme co na to škoda auto MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 Je to zapřičiněno špatným signálem v některých úsecích silnic. Dělá mě to i Bolero. Prostě místo aby vám z reproduktorů znělo chrčení, tak si to automaticky stlumí. Po najetí na lepší signál opět zesílí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Martin Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Jo,ale celkově toto rádio má slabý příjem a je choulostivé na signál. Tam kde obyčejné rádio hraje na jedničku tak toto už pokulhává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.