3TFlash Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Ahoj dnes kdyz jsem v centru jel tak se mi trochu zvedla rucicka chladící kapaliny. Kdyz jsem se rozjel vice tak se zase uklidnila a vratila se. Ale kdyz jsem otevřel kapotou tak se ani jedna vrtule netocila. Diag mi pise chybu P0480 co ze chyba nejakeho relé na chlazeni. Kde mam hledat chybu ? Rekl bych ze jit pi tom rele ale kde ho najdu a jaké ma oznaceni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Beztak stejně na doplňující otázku neodpovíš...u tourana bylo relé součástí větráku a musela se měnit celá Sahara... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TFlash Vloženo 22. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Proc bych nemel odpovidat ? Nevim zda je to totozne jako touran ale spis by me zajimalo jak to zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Protože u jiných témat co jsi založil taky neodpovídáš na doplňující otázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.