3TFlash Vloženo 22. Červen 2017 Vloženo 22. Červen 2017 Ahoj dnes kdyz jsem v centru jel tak se mi trochu zvedla rucicka chladící kapaliny. Kdyz jsem se rozjel vice tak se zase uklidnila a vratila se. Ale kdyz jsem otevřel kapotou tak se ani jedna vrtule netocila. Diag mi pise chybu P0480 co ze chyba nejakeho relé na chlazeni. Kde mam hledat chybu ? Rekl bych ze jit pi tom rele ale kde ho najdu a jaké ma oznaceni ? Citovat
CentriFUGA Vloženo 22. Červen 2017 Vloženo 22. Červen 2017 Beztak stejně na doplňující otázku neodpovíš...u tourana bylo relé součástí větráku a musela se měnit celá Sahara... Citovat
3TFlash Vloženo 22. Červen 2017 Autor Vloženo 22. Červen 2017 Proc bych nemel odpovidat ? Nevim zda je to totozne jako touran ale spis by me zajimalo jak to zjistit. Citovat
CentriFUGA Vloženo 22. Červen 2017 Vloženo 22. Červen 2017 Protože u jiných témat co jsi založil taky neodpovídáš na doplňující otázky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.