vilo1070 Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Neporiesil prosim niekto ten nepodarok v stredovej konzole tvariaci sa ako drziak na napoje? Nechapem ako tam mohli osadit otvory s pevnym priemerom bez nejakeho zasuvacieho mechanizmu, ktory by fixoval aj uzke plechovky, uzke pohare a podobne. Hrozne ma nebavi vyberat si co budem pit podla toho co mi bude v tom drziaku drzat a nie podla toho na co mam chut. Hladal som dost dlho na nete nejake riesenie napr. s predpruzenym niecim, co by napoj "mackalo" a tym ho fixovalo (kludne by sa to mohlo len vlepit dnu do sucasneho drziaku), ale vobec nic som nenasiel. Neobjavil niekto nejake riesenie, hoci aj na sposob "urob si sam"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajapaja25 Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Jj toto je krize. Simply Clever Škoda má stěrku na víčku, ale Redbull mi tam nedrží. Hrozný. To mají auta o level níž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Teď zrovna mě to dost trápí - nové plechovky od CocaColy a RedBull nedrží. Mr. Brown zatím ano. Peklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilo1070 Vloženo 3. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Som rad, ze nie som sam komu to pekne lezie na nervy. O to viac ma ale prekvapuje, ze to este nie je nejak poriesene... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Vletím do diskuze a zeptám se na něco jiného. Má někdo reálnou zkušenost s KeepCupem ve středovém tunelu? Můj hrníček na kafe je už kaput a já hledám vhodnou náhradu. Uvažuji buď o https://www.alza.cz/keepcup-hrnek-original-clear?dq=5557461 nebo tom větším, který má 450ml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feriultra Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Zdravim, skusim ozivit.. nasiel uz niekto nejake riesenie k tomu drziaku na plechovku od red bull napr? Na nete som si nenasiel :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Jako ze ti nedrzi v drzaku plechovka ? Jestli mas moznist tak si vytiskni jakoby redukci na 3d tiskarne a je klid 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarfa Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 (editace) https://www.thingiverse.com/thing:3544711 Zde odkaz na soubor s podklady pro 3d tisk. Jednoduchá redukce 👌🏻 Editováno: 17. Listopad 2020, autor: scarfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 (editace) po tom, co jsme si vcera zase vylil piti jak z prevracene pullitrove lahve, tak z plechovky koly, tak hledam a koukam, ze se to uz resi ... a vysledek je teda bida ... ve starsim sharanu se prumer menil podle vkladane flasky-plechovky :( kdybyste nahodou kdokoliv meli neco lepsiho, napiste prosim :) Editováno: 29. Srpen 2021, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 29. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2021 ja to riesim tak, ze si ten drziak trochu privriem a potom to plechovku dobre drzi :) Resp. vacsinou to do seba nalejem vsetko naraz :D nech s tym nemam problem :D 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 V 18. 11. 2020 na 0:07, scarfa napsal: https://www.thingiverse.com/thing:3544711 Zde odkaz na soubor s podklady pro 3d tisk. Jednoduchá redukce 👌🏻 pro plechovky 0,33l neskutecna parada :) diky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 (editace) taky mam natisklou tu redukci. Perfektni, uz zadnej rozlitej RedBull po aute Editováno: 10. Září 2021, autor: Goauld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 Tak si mas koupit 0,5L plechovku redbulla a mas klid 😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek000 Vloženo 26. Květen 2022 Sdílet Vloženo 26. Květen 2022 Objednané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 26. Květen 2022 Sdílet Vloženo 26. Květen 2022 Někdo kdo by byl ochotný za finanční obnos mi to vytisknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Tak jsem dostal typ na pána který se vyzná v 3D tisku a paráda a ještě jsem dostal jako bonus na klíče 🙂👍 a děkuji jednoho z vás kdo mi poskytl kontakt 👍 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Paráda, také si nechám vytisknout. A to vypichovatko na košíky u supermarketu funguje super, mazec je zamyšlení se nad tím, jak je ten znak vytištěný, když jsem se na to dotazoval, není to jenom zelenou barvou, ale pod zelenou je ješte vrstva černé, aby ta zelená měla správný odstín a pak pokračuje bílá barva. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.