dan86 Vloženo 26. Červen 2017 Vloženo 26. Červen 2017 (editace) Dobrý den, jsem vlastníkem Škody Fabia 1.2 htp s dodělávaným LPG pohonem. Při nastartování zhasíná motor. Ne ihned, ale buď hned při rozjíždění nebo až po druhém rozjezdu. Zhasne klidně i 2-5x za sebou než se rozjede normálně. Žádný viditelný pokles otáček prostě zhasne z ničeho nic. Nestává se to pravidelně, většinou při čtvrtém startování. Tenhle problém prý nastal až po výměně palivového čerpadla. Může to být tímhle? Měl někdo stejný čí podobný problém? Prosím o radu. Děkuji Editováno: 26. Červen 2017, autor: dan86 Citovat
Malta Vloženo 17. Červenec 2017 Vloženo 17. Červenec 2017 to zhasínání se děje při provozu na BA? Citovat
ervinek Vloženo 31. Květen 2018 Vloženo 31. Květen 2018 V 26. 6. 2017 na 18:40, dan86 napsal: Dobrý den, jsem vlastníkem Škody Fabia 1.2 htp s dodělávaným LPG pohonem. Při nastartování zhasíná motor. Ne ihned, ale buď hned při rozjíždění nebo až po druhém rozjezdu. Zhasne klidně i 2-5x za sebou než se rozjede normálně. Žádný viditelný pokles otáček prostě zhasne z ničeho nic. Nestává se to pravidelně, většinou při čtvrtém startování. Tenhle problém prý nastal až po výměně palivového čerpadla. Může to být tímhle? Měl někdo stejný čí podobný problém? Prosím o radu. Děkuji Zdravim ma skoro stejný problém ale mě to při nastartování hned zdechne a udělá to minimálně 3 krát po sobě a když jsem vyměnil palivový filtr tak mě zněho vytekla hnusná černá kapalina nemáte někdo zkušenosti stím děkuju Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.