Publikováno Červen 30, 20178 r Nesetkal se někdo s tím, že při plné akceleraci, kdy převodovka DSG vytáčí motor k omezovači aby pak přeřadila na vyšší kvalt, tak drží zbytečně dlouho maximální otáčky a až pak přeřadí? Je to prodleva řekneme 2 vteřiny. Na YouTube při plné akceleraci převodovky ihned při maximálních otáčkách přeřadí nahoru. Převodovka se tak chová jak před, tak po chipu motoru. Převodovka servisovaná. Nájezd 120tkm. Nic mě nenapadá, jinak převodovka řadí normálně, ale toto mě zaráží proč se tak chová.. Bývalému majiteli chtěli supa ukrást, ale nenastartovali, vzali jednotku, která je za budikama. Ta se dávala poté nová. Nevím k čemu tato jednotka slouží a jestli ma vůbec něco s tímto problémem spojeného..
Červenec 5, 20178 r to nema s chipem nic spolecneho pokud neupravoval nekdo soft v dsg,jak ti radi pri kolika otackach to podrazuje pri normalni jizde?chodi to do nizkych?
Červenec 5, 20178 r Autor Mimo plný plyn DSG řadí úplně normálně, správně podřazuje i přeřazuje na vyšší kvalt. Samozřejmě, jako všechny DSG, podtáčí motor po městě, kdy jedete bez zátéže. Jak jsem již uváděl viz výše, dělá to od koupě. Chip motoru s tím nemá nic společného..
Srpen 23, 20178 r Tato prodleva je chyba SW. Nech aktualizovat DSG a mělo by být po problému. Kdyby ne, budou načaté spojky. Sent from my iPhone using Tapatalk
Srpen 23, 20178 r Autor Zjistím jakou mám verzi SW, spojky jsou jak nové..měli jsme je venku. Ale díky. Upraveno Srpen 23, 20178 r od Honzza
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.