mato-2301 Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Zdravím robí to aj vám že, pri prudkom pustení spojky počuť cvaknutie? Bol som s tým v servise a vraj je to prevádzkový stav. Pripomína mi to ako keby boli pružiny na spojkovej lamele zničene. Auto má 16000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C3sTr Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 Když stojím na místě a pustím spojku ano, nějaké lehké cvaknutí taky slyším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
38501 Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 Je to "normální" projev. Dělá to můj Rapid 2016. Taky jsem řešil a dělali (to více či méně hlučně) všechny Fabie III. a Rapidy co měli na prodejně. Nové i předváděčky. Dělá to i ženy Fabie III. 2018. Pusť to z hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 Na 1.0 TSI jsem pozoroval jakési cvaknutí/cuknutí už od nova. Při přesednutí z jiného auta mi to vždy připadalo divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.