milanxx Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Zkoušel někdo vyndat středový tunel? Loketka a ručka je jasná, ale nevím jak to bude s constructem. Potřebuji se dostat ke kostřícímu bodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Vyřešeno, krytka vložky zámku je uchycena na plast. A jak už někdo psal, že mu neseděl kryt řadičky protože byl nadoraz na constructu tak tady je foto jak to u mě vyřešil předprodej v Automedia. Už při demontáži panelu mi bylo divné proč jsou 2 šrouby křížové. Prostě přizvedli panel. No nic 1/2 roku po prodeji auta tato firma to zabalila. Apropo kostřící bod tam je ale nepoužitelnej, je hned za držákem konzoly palubky a nedá se tam řádně dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 To je jak kdyz to delal Pat a Mat. BTW, znamena to ale, ze se tam ten Construct normalne nevejde? To by byla pomerne zasadni konstrukcni chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Jako konstrukční chybu bych to nebral. Holt je tam málo místa a construct aby plnil funkci musí být masivní. A já to beru jako cenu zato že jsem kupoval něco co se prostě ještě rodilo a třeba teď už po 2 letech už to mají vyřešené podložkou anebo ne viz kolega s řadičkou. A ano Pat a Mat to je ale zase vyřešili problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.