Publikováno Červenec 11, 20178 r Zkoušel někdo vyndat středový tunel? Loketka a ručka je jasná, ale nevím jak to bude s constructem. Potřebuji se dostat ke kostřícímu bodu.
Srpen 5, 20178 r Autor Vyřešeno, krytka vložky zámku je uchycena na plast. A jak už někdo psal, že mu neseděl kryt řadičky protože byl nadoraz na constructu tak tady je foto jak to u mě vyřešil předprodej v Automedia. Už při demontáži panelu mi bylo divné proč jsou 2 šrouby křížové. Prostě přizvedli panel. No nic 1/2 roku po prodeji auta tato firma to zabalila. Apropo kostřící bod tam je ale nepoužitelnej, je hned za držákem konzoly palubky a nedá se tam řádně dostat
Srpen 5, 20178 r To je jak kdyz to delal Pat a Mat. BTW, znamena to ale, ze se tam ten Construct normalne nevejde? To by byla pomerne zasadni konstrukcni chyba.
Srpen 6, 20178 r Autor Jako konstrukční chybu bych to nebral. Holt je tam málo místa a construct aby plnil funkci musí být masivní. A já to beru jako cenu zato že jsem kupoval něco co se prostě ještě rodilo a třeba teď už po 2 letech už to mají vyřešené podložkou anebo ne viz kolega s řadičkou. A ano Pat a Mat to je ale zase vyřešili problém.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.