miklisek Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Protože jsem tu nikde kloudnou odpověď nenašel, dávám sem dotaz, jestli máte někdo zkušenost s rozdílným provedením tyček stabilizátoru na Fabiích, Roomstrech a Octaviích. Existují ty původní z tyčového materiálu a pak nové z plechového lisovaného profilu. Je mi jasné, že lisovaná varianta je asi výrobně levnější. Ale varianta z kruhové tyčoviny na mě prostě působí pevnějším dojmem i když kvadratický modul průřezu obou verzí bude nejspíš podobný. Ale na různých e-shopech se vyskytují "sportovní" verze tyček a ty jsou vždy z tyčoviny. Ano, může to být kvůli malým sériím, kdy se lisování nevyplatí. Nepomůže tyčka z tyčoviny trochu odolnosti podvozku proti příčnému náklonu? Takže vaše názory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Asi bych to neřešil,stejně prvně odejde kloub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.