Maverick Vloženo 14. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Mam pred sebou poslednich par dni v Japonsku a nize pripojuji nejtypictejsi a u nas neovykla auta japonskych silnic. Tedy aspon v Tokiu a Kjótu. Silnici jsou plne hybridu, predevsim mistnich znacek, majoritne Toyota a Lexus. Prius posledni generace je tu na kazdem kroku. Elektricka auta prakticky neni videt, za dva tydny jsem potkal jednu Teslu Model X a nekolik aktualnich Nissanu Leaf (btw, vypada fakt pekne). Zajimavosti jsou tady popularni krabicky, od jednoduchych az po fakt pekne a hightec vybavene. A na druhe strane pak velka MPV (na fotce Honda Vellfire, ale ma je i Toyota a Nissan), velikostne neco mezi Sharanem a Multivanem. Snad kazde auto tady ma min 6,5"+ LCD s navi a vetsina s TV tunerem. A asi nejvetsi zajimavost na konec. SUV silenstvi nechava japonce naprosto klidnymi. Prestoze je sami vyrabi, je tady SUVcko mozna kazde sté auto na silnici. Jak jim rozumim. A na zaver jedna paradicka, spise pro znalce. Nissan Skyline GT-R. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 (editace) Tak si ešte tých pár dní v pohode uži .... Editováno: 14. Březen 2018, autor: Effendi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Děkuji, to nebude problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2018 Kdyz uz jsem tu jednou ukazal LED H7 pro FF svetlomety, dostala se mi do ruky i verze urcena pouze pro DE svetlomety. Znova opakuji, v Cine je pouziti takovychto zarovek legalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.