Publikováno Říjen 6, 200618 r Někde tady jsem si vytiskl rozmístění relátek (pod palubkou) ale nemám popis které relátko k čemu je. Pomůže někdo?
Říjen 6, 200618 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7493 Nejsi oprávněn(a) prohlížet toto téma. Co to jako je???
Říjen 9, 200618 r Autor Díky Vášo, to je ono Amrtin: Proč nejsem oprávněn prohlížet téma? Jaký je rozdíl mezi registrovaným a členem? Mohu se případně stát členem(ale čeho)? Omlouvám se, asi jsem pitomec, ale není mi to jasné!
Říjen 9, 200618 r To bylo myšlený na mě,když jsem chtěl otevřít odkaz na téma,tak mi to napsalo že nejsem oprávněn....,nechápu to
Říjen 9, 200618 r Oo oficialni clenstvi b klubu Skoda je myslim placeny ne ??? A pak tipmadem vysadou clenu je pristup na FTP, ne ???
Říjen 10, 200618 r Autor Kde se mohu přihlásit za člena a kolik to stojí? Jaké povinosti a výhody vyplývají z členství?
Říjen 10, 200618 r Oo oficialni clenstvi b klubu Skoda je myslim placeny ne ??? A pak tipmadem vysadou clenu je pristup na FTP, ne ??? Aha,tak to mě nenapadlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.