Doubek Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Někde tady jsem si vytiskl rozmístění relátek (pod palubkou) ale nemám popis které relátko k čemu je. Pomůže někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 na FTP je DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doubek Vloženo 6. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 A jak se dostanu na FTP? (asi jsem pitomec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7493 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7493 Nejsi oprávněn(a) prohlížet toto téma. Co to jako je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 (editace) Editováno: 6. Říjen 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doubek Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Díky Vášo, to je ono Amrtin: Proč nejsem oprávněn prohlížet téma? Jaký je rozdíl mezi registrovaným a členem? Mohu se případně stát členem(ale čeho)? Omlouvám se, asi jsem pitomec, ale není mi to jasné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Můžeš, ale musíš "bezahlen bitte" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 To bylo myšlený na mě,když jsem chtěl otevřít odkaz na téma,tak mi to napsalo že nejsem oprávněn....,nechápu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Oo oficialni clenstvi b klubu Skoda je myslim placeny ne ??? A pak tipmadem vysadou clenu je pristup na FTP, ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doubek Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Kde se mohu přihlásit za člena a kolik to stojí? Jaké povinosti a výhody vyplývají z členství? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Oo oficialni clenstvi b klubu Skoda je myslim placeny ne ??? A pak tipmadem vysadou clenu je pristup na FTP, ne ??? Aha,tak to mě nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.