Jirik.DC Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 jasný, tuším, že tahle informace tu někde proběhla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Mám takový kovový lišty jsou na autě půl roku, zatím bez problémů a jsou v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cetan Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Tiez som uvazoval o tych listach... Neviete kde sa daju na Slovensku zohnat? myslim tie neorigo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 jaké neorigo myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cetan Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Noo .. myslel som ze nieco robi skodovka ako originalne a teda drahe prislusenstvo a nieco je aj neorigo (noriginalne, neznackove) teda lacnejsie, a podla toho kto to robi to aj vyzera a sedi ako ma .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Na O II jsem se zatím setkal s lištami origo příslušenství..víc druhů a pak u Janko Styl. Ty origo dělá pro škodovku jedna firma, a to tu někde někdo psal, že se dají sehnat přímo u nich, bylo to asi za polovic..byl tu i kontakt, tak se porozhlídni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 To cetan: Rekni jaký chceš a já ti je pošlu na dobírku, v tý firmě dělám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cetan Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 (editace) to amadeus: ja by som chcel tie cierne na vseky prahy ... myslim ze sa hodia aj tie s napisom octavia ... ale videl som niekde take prahy ktore kryju nielen tie dvoje vodorovne plochy, ale aj tu zvislu medzi nimi ... myslel som taketo http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_d...nne_kryty_prahu ak nemas tak aj tie s napisom octavia budu stacit a vies to poslat aj na slovensko? Editováno: 11. Prosinec 2006, autor: cetan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 To cetan: Rekni jaký chceš a já ti je pošlu na dobírku, v tý firmě dělám... Hele už jsou taky v prodeji ty nerez nápisy do páček na zvedání sedaček ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 To cetan: Rekni jaký chceš a já ti je pošlu na dobírku, v tý firmě dělám... Hele už jsou taky v prodeji ty nerez nápisy do páček na zvedání sedaček ? Yes, uz je mam nejakou dobu s logem 4x4, vypada to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 cože? napisy na páčky na zvedání sedaček? něco mi uniklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tak si tam zatím něco napiš fixem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 cože? napisy na páčky na zvedání sedaček? něco mi uniklo? Jo Milotec o tom uvažuje a fa.Pajr a synové je sice mají ve výrobním programu /dělají mimo jiné zmiňované kryty prahů pro Auto Škoda/, ale když jsem tam byl cca 11/2006 tak je ještě neměli naceněný. Takže, čekám na odpověď Amadea, který tam dělá. Takže Amadee GO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Tak ja je koupil u tohodle clovicka za 140. Odkaz H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Tak ja je koupil u tohodle clovicka za 140. Odkaz H. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Pozor chlapi někdo z těch co to nabízejí si ze mně dělal kozy, cca tři týdny sliboval, že už je to poslaný /nesere mně těch 140 kaček za to, ale to jednání/ a pak to,před tím druhým zatloukal, že je se mnou špatná komunikace a že nevím co chci atd.. Bohužel nevím kdo to z nich byl, psal jsem oběma a pak mi někdo volal,takže mám pouze jeho číslo mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Nemáte někdo na pujčení tyto šablony na ty lišty okolí Brna?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Já jsem to nalepil i bez šablon. než se odlepí ta páska, tak jsem to přiložil a udělal si tam značky jak to pasovalo a pak jsem to už jenom sloupnul a nalepia a je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Taky jsem to tak udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Já mám tyhle http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_detail.php?id=377&car=9&&skoda_octavia_ii_ochranne_kryty_prahu A pohoda , koupeno v Brně u ustředňáku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 taky jsem nad tém uvažoval, ale pak se naskytla nabídka na Face lišty za cenu techto, tak jsem vzal origa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.