pavel.lib Vloženo 1. Září 2017 Sdílet Vloženo 1. Září 2017 Ahoj, u nového auta Octavia Combi III mám problém se zavíráním pátých dveří. Dveře se zavřou pouze při použití větší síly, jinak se kufr nedovře. Musím často dovírat opakovaně. Zkoušel jsem i s otevřenými ostatními dveřmi, kuli vzduchu, ale chová se to podobně. Pokud je kufr zavřený, tak mi přijde že dveře lícují s karosérii v pohodě. Mám pocit, že by pomohlo ty dvě části zámku (na karosérii a ve dveřích) přiblížit k sobě. A taky při otevírání kufru je cítit silnější uvolnění z jakéhosi přepětí. Dnes jsem zkoušel otevírat kufr na jiném autě na prodejně a ten rozdíl je znát. Nedá se provést nějaké seřízení v místě zámku ? Nebo se vše seřizuje pouze skrze panty ? Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Taky jsem měl tento problém, když bylo úplně nové. Ale asi po dvou měsících se trochu omačkalo těsnění a od té doby OK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.lib Vloženo 2. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2017 před 2 hodinami, oct napsal: Taky jsem měl tento problém, když bylo úplně nové. Ale asi po dvou měsících se trochu omačkalo těsnění a od té doby OK. OK, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.lib Vloženo 2. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2017 Právě teď, Aleš_BX napsal: jak už se tu psalo jinde, O III FL má dorazy kufru provedeny zcela jinak... @oct vidím že má před FL a @pavel.lib píše o novém autě, tedy lze předpokládat že FL nicméně ani jeden z vás nepíše zda se jedná o lift nebo kombi Ano jedná se o FL a je to Combi. Pokud se to časem nezlepší, určitě to budu řešit se servisem. Chtěl jsem jen vědět, zda se takový problém řeší pouze prostřednictvím pantů, či se dá něco nastavit na straně zámku. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel.lib Vloženo 2. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2017 před 5 hodinami, Aleš_BX napsal: pantů ne, těch dorazů co jsou na karoserii, ale jak to má kombi FL to nevim, já mám lift a ten to má jinak u FL a u před FL... u FL je to mnohem lepší... Děkuji za tip, upravil jsem ty dva dorazy a je po problému.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 2. Září 2017 Sdílet Vloženo 2. Září 2017 U predajcu nastavené na počkanie. Asi nám dorazy montoval ten istý pracovník Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KodlKT Vloženo 18. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2021 Jak nastavit ty dorazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KodlKT Vloženo 29. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2021 Vyřešeno posunutím zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.