Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj. Tak už se podařilo někomu trefit manželky Goucko a prasknul kryt zrcátka a vyskočil rámeček. Nevíte někdo zda je stejný styl rozebrání jako u Octy? Tzn. vycvaknout sklo atd. Díky za radu. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mám rozbitý zrcátko, mám ho oddělaný a nevím kde mám hledat konektor na rozpojení, drátky vedou někde do dveří... potřebuju zjistit jestli mám 5ti pin nebo 7 pin....
zlatej fiat na takový menší rozebiračky :D

• o 1 rok později...
Vloženo

Tak se mi dnes povedlo trefit drátěnku co čuměla do silnice. První otázka: je demontáž vyhřívaných zrcátek stejná jako v návodu co je zde? A za druhé: Jak to po sundání opravit, je to dost hluboká rýha, tak jestli zbrousit a nechat nalakovat. 

IMG_20181120_151251.thumb.jpg.2121aa6882496b20e35394271a7a9a7e.jpg

• o 1 měsíc později...
Vloženo

BUd nesundavat, poradne ocistit a lakovou tuzkou ( nebo maly stetecek + pak rozlesteni ... z metru to nebude videt ... jestli to chces 100%, pak sundat , tmel, brouseni ... spise sehnat po internetu nebo vrakacich neposkrabany ... u bile sance je ....  

• o 5 měsíců později...
Vloženo

ano, jako píštalka.. u mne nejvíc při cca 80 km a 10 cm pootevřené okno , u spolujezdce se k tomu ještě rozkmitá pás a poklepává do rytmu o plast sloupku :-)  hudbu dávám taky rád nahlas, ale max do poloviny volume,více začnou nepříjemně rezonovat plasty dveří a když už jsme u rádia, na trase kde mi v Yeti hraje nádherně 20 stanic,CG jen 2 a zbytek jen s rušením... :-(

• o 9 měsíců později...
Vloženo (editace)

Netušíte někdo jak oddělit tělo zrcátka od nohy? Už mi v tom leží až moc peněz na to abych to zničil :D

93095685_250106502787428_760565977574906

Je mi jasné že se nějak povolí ten plech na pružině, ale jak a čím s ním točit? :)

@danikd ?? :) 

Editováno: , autor: DYXiCZ
Vloženo (editace)

Jak jsem rikal, zmacknes a otocis, uz nevim na kterou stranu ... bajonet ... zkusim pohledat foto, ale nevim jestli jsem nejake delal ... ja uz to mam 1/2roku zkompletovane a prichystane na auto ...

Edit: Foto bohuzel nemam ... ale je to o cca 1/3 otacku, ne moc ...

Editováno: , autor: danikd

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...