jumbojet60 Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Dobrý den. Chci se zeptat, zda je možné u modelu Active (Kodiaq) aktivovat zadní obrysová světla na pátých dveřích - ty do vodorovné špice. Děkuji za info. Jumbojet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 1. Není příliš vhodné kumulovat dotazy na různé závady v tématu s jednoznačným názvem, který určuje obsah tématu. 2. K rušení rádia - máš to nové, reklamuj to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumbojet60 Vloženo 18. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Před hodinou, Pawouk napsal: 1. Není příliš vhodné kumulovat dotazy na různé závady v tématu s jednoznačným názvem, který určuje obsah tématu. 2. K rušení rádia - máš to nové, reklamuj to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumbojet60 Vloženo 18. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2017 (editace) Před hodinou, Pawouk napsal: Pardon. Tak znovu pouze ta první otázka."Je možné u modelu Active (Kodiaq) aktivovat zadní obrysová světla na pátých dveřích ". Díky Editováno: 18. Září 2017, autor: jumbojet60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 před 12 hodinami, jumbojet60 napsal: Dobrý den. Chci se zeptat, zda je možné u modelu Active (Kodiaq) aktivovat zadní obrysová světla na pátých dveřích - ty do vodorovné špice. Děkuji za info. Jumbojet nejde to, nejsou tam diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 jumbojet60 - nastuduj si laskavě pravidla fora, která jsi schválil při své registraci a dodržuj je! Opakovaně je hrubě porušuješ. Zneužíváš tlačítka "Nahlásit příspěvek" a nedovoleně cituješ bezprostředně předcházející příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 ak myslis zadne obrysove svetla, tak ano, ide to. Das ovladanie svetiel do druhej polohy, vtedy svietia denne, parkovacky a zadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kocmánek Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Dobrý den mám stejný dotaz zda se dají zprovoznit zadní světla na patých dveřích u Kodiaq děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 na dotaz jsem odpovídal o pár řádků nahoře. Pokud tu funkci nemáš z továrny, tak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo123 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 V 9. 11. 2017 na 11:14, Habi001 napsal: na dotaz jsem odpovídal o pár řádků nahoře. Pokud tu funkci nemáš z továrny, tak to nejde Zdravim, A ako by sa to dalo spraviť, prípadne kde Tie trubice sú tam ale asi bez kefiek. Tak isto ma zaujíma druhé spiatočné svetlo, ktoré u mňa nesvieti aj keď som videl kodiaq kde mu svietili obe V škodovke mi povedali že kodiaq svieti len jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 (editace) zadní světla liší podle výbavy viz. obrázek Ale to by měl každý prodejce vědět. Editováno: 5. leden 2018, autor: Habi001 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 16. leden 2018 Sdílet Vloženo 16. leden 2018 Nechápu, že se vyplatí dělat tolik rozdílných lamp. A stejně vyrábí pravo levé varianty všech, když prodávaj i pravostranná auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kocmánek Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 V Tue Sep 19 2017 na 8:33, Habi001 napsal: nejde to, nejsou tam diody Ahoj ještě prosím dotaz kdy dokoupím led světla na 5 dveře půjdou zapojit je tam kabeláž děkuji moc Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 nějak to asi půjde, ale to já bohužel nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MISO83 Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 ahojte, nastal v tejto otazke nejaky posun? Je mozne nahradiť tie svetla so svetlami z verzie Style, popr. nejak prerobit elektriku aby to normalne fungovalo? Skusil uz niekto sfunkcnit aspoň to horné obrysové svetlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Modie Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Ví někdo jak to zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr33dom Vloženo 24. Březen 2021 Sdílet Vloženo 24. Březen 2021 Nemá někdo informace jak náročné je předělat zadní světla u Ambition na LED High? Je mě jasné že to bude obnášet nové jak vnější tak vnitřní zadní světla, jde mě o to jestli není v kabeláži už příprava nebo bude třeba natáhnout i novou kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Popisoval jsem to v obdobném tématu je to tam rozepsáno podrobne, jen jestli ti nevadí že na vnějších svítilnách budeš mít v blikači žárovku tak je měnit nemusíš ty vnější myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.