Petrkiller Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Ahoj jedu si pro přívěsný vozíček starší konstrukce Agados. Konstrukční rychlost má téměř určitě 80km/h. Ale co když se neuhlídám a policajti mě stopnou? :/ Jedu přes půl republiky pro něj. Takže bych jel spíš do 100km/h s ním. Má navíc víko které je tvarované jako přítlačné křídlo takže vozík bude držet přibitý i při vyšší rychlosti. Majitel s ním prý jezdil 140 Co hrozí za sankci? Mohu přijít i o ŘP? Kdysi jsem jel s vozíkem na 80km/h 150 po dálnici když jsem spěchal a přežilo to auto i vozík. Ale co za to hrozí Bude to můj první vozíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Podle mě se na tento přestupek vztahuje toto ustanovení:http://www.12bodu.cz/bodovany-prestupek-125c-1k.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Ahojte, riešim tu odpovede staré i niekoľko rokov, som zavretý doma. Mal som dtto problém, prívesný vozík mal konštrukčnú rýchlosť vyznačenú i v OOE 80km. Po zavedení min. rýchlosti na diaľniciach / 80 km / som s ním už jazdiť nemohol. Má to logiku, nakoľko takmer nikdy nedodržím minimálnu rýchlosť pre diaľnicu a maximálnu pre vozík. Ja som vtedy oslovil výrobcu / u mňa vtedy Pongratz/ aby mi vystavil certifikát, že vozík je dimenzovaný pre rýchlosť 100 km. S týmto som šiel na DI /nepamätám, či najskôr na Okresný úrad doprava/ a vystavili mi vtedy nové OOE / VTP/ s už 100 km rýchlosťou a behal som ako indián po diaľniciach bez problémov. Nemôžem si pomôcť, ale keď dnes vidím na diaľnici vozík idúci s vozidlom 140 vždy sa bezpečne vzdialim. ivča 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.