lolhonza Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Zdravím, chtěl bych se zeptat. Co vše je potřebné učinit k tomu, abych si do své II vRS mohl dát volant s pádly pro řazení a zda někdo nemáte zkušenost , jestli lze předělat řazení na páce, aby bylo (-)do předu a (+) do zadu. Mockrát děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 RS nemá standardně pádla ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolhonza Vloženo 29. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Bohužel nemá, proto to chci nějak vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Ja mám volant z OII RS v obyčajnej Fabii II a nič extra nebolo treba. Volant sa prehodil, možno sa ešte niečo nastavilo cez kábel (už sa naozaj nepamätám) a od vtedy mi to funguje. Čo sa týka prehodenia smeru radenia, tak to asi jedine so zámenou zapojenia páčok na volante, ale k tomu budeš musieť volant rozobrať. Keď už zmeniť smer radenia, tak radšej priamo na páke. Tam je to tak trochu proti zdravému rozumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolhonza Vloženo 7. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 V 5. 10. 2017 na 23:35, e1. napsal: Ja mám volant z OII RS v obyčajnej Fabii II a nič extra nebolo treba. Volant sa prehodil, možno sa ešte niečo nastavilo cez kábel (už sa naozaj nepamätám) a od vtedy mi to funguje. Čo sa týka prehodenia smeru radenia, tak to asi jedine so zámenou zapojenia páčok na volante, ale k tomu budeš musieť volant rozobrať. Keď už zmeniť smer radenia, tak radšej priamo na páke. Tam je to tak trochu proti zdravému rozumu. Ahoj, co jsem slyšel, bude se tam muset dát nějaký kroužek pod volant ,al nevím co je na tom pravdy. Já tam ty pádla vůbec nemám. Takže si myslím, že mi bude chybět kabeláž a SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 No nevím, jestli pak nezjistíš, žes to dělal zbytečně. Já pádla mám a po počátečním vyzkoušení je vůbec nepoužívám. Na podřazování při jízdě z kopce jsou zbytečná, protože ten motor moc nebrzdí a když jsem zkoušel řadit ručně při akceleraci, tak taky k žádnému zlepšení nedošlo, protože stejně převodovka nereaguje na povel pádlem okamžitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolhonza Vloženo 7. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 před 2 hodinami, Dula napsal: No nevím, jestli pak nezjistíš, žes to dělal zbytečně. Já pádla mám a po počátečním vyzkoušení je vůbec nepoužívám. Na podřazování při jízdě z kopce jsou zbytečná, protože ten motor moc nebrzdí a když jsem zkoušel řadit ručně při akceleraci, tak taky k žádnému zlepšení nedošlo, protože stejně převodovka nereaguje na povel pádlem okamžitě. Je to možé, ale je to dost přidaná hodnota i tak se to prostě hodí si podřadit pádlem než měnit směr páky. Musím to nějak vyřešit možná ještě zkusím otravovat škodovku a zeptat se tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 (editace) U mňa sa určite nepridával žiaden krúžok. Vybral sa volant, prehodil sa airbag a druhý volant sa nasadil späť. Dá sa povedať, že plug and play. Editováno: 9. Říjen 2017, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolhonza Vloženo 7. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 Děkuji za tip Zkusím někde sehnat volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Schéma volantu s pádly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolhonza Vloženo 8. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 před 3 minutami, Dula napsal: Schéma volantu s pádly. Tak to mockrát děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Kroužek není potřeba, pokud máš multifunkční volat v autě ted, jen bez pádel, funguje to plug and play.. Pokud multifunkční volant nemáš, musí se upravit zapojení pod volantem (mezi volantem a jednotkou) To jsem dodělával kdysi já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 (editace) lolhonza-> mimo téma,ale necituj příspěvek nad sebou Editováno: 8. Říjen 2017, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Přesně tak - porušuješ pravidla fora. Nehledě k tomu, že je to z logiky věci nesmyslné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolhonza Vloženo 9. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Už jsem na to byl upozorněn.... Jak je můj dotaz z logiky věci nesmyslný prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Dotaz ne, ale citování bezprostředně předcházejícího příspěvku ano. Copak při dialogu s někým opakuješ jím vyřčená slova a věty? Asi ne, byl bys za blázna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.