Publikováno Říjen 2, 20177 r Zdar hoši, neřešil už někdo prosím? Předpokládám, že v autorizovaném servisu to budou vědět a umět, ale mám zimní komplety a možná to nechám vyměnit v běžném pneuservisu – tak aby to někdo nezvedal za práh či podběh…
Říjen 2, 20177 r A co tedy vlastně potřebuješ vědět? Za co auto zvednout? V tom případě je název tématu "Zvedák" zavádějící.
Říjen 2, 20177 r Autor Ano - potřebuju vědět, kam umístit zvedák, aby nedošlo k poškození prahů / kastle. Jestli Tě napadá lepší název, tak to klidně změn...
Říjen 2, 20177 r Strana 291 návodu k vozidlu, obr. 347 a 348. Jestli jsi ho k novému vozu nedostal, tak je ke stažení na stránkách AŠ.
Říjen 2, 20177 r Autor Díky - podívám se ještě jednou, ale tam se řeší, pokud se nepletu, zvedák dodávaný s vozem - mně jde primárně o zvedáky v servisu (které zvedají celé auto)...ocením praktickou zkušenost...
Říjen 2, 20177 r Trošku jsem název tématu poladil. Jediné oficiální informace výrobce budou v dílenské příručce. Bohužel na erWinu stále není, takže jedině někdo ze škodovky, kdo to může vytáhnout z Elsy.
Leden 28, 20205 r Ahojte, nepodařilo se ty zvedací body někomu najít v dílenské příručce? Nějaké části dílenské příručky jsem na fóru našel, ale nepodařilo se mi v nich tohle info najít.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.