Vytlacil Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Zdar hoši, neřešil už někdo prosím? Předpokládám, že v autorizovaném servisu to budou vědět a umět, ale mám zimní komplety a možná to nechám vyměnit v běžném pneuservisu – tak aby to někdo nezvedal za práh či podběh… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 A co tedy vlastně potřebuješ vědět? Za co auto zvednout? V tom případě je název tématu "Zvedák" zavádějící. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 2. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Ano - potřebuju vědět, kam umístit zvedák, aby nedošlo k poškození prahů / kastle. Jestli Tě napadá lepší název, tak to klidně změn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Strana 291 návodu k vozidlu, obr. 347 a 348. Jestli jsi ho k novému vozu nedostal, tak je ke stažení na stránkách AŠ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 2. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Díky - podívám se ještě jednou, ale tam se řeší, pokud se nepletu, zvedák dodávaný s vozem - mně jde primárně o zvedáky v servisu (které zvedají celé auto)...ocením praktickou zkušenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Trošku jsem název tématu poladil. Jediné oficiální informace výrobce budou v dílenské příručce. Bohužel na erWinu stále není, takže jedině někdo ze škodovky, kdo to může vytáhnout z Elsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Teď přemýšlím, jestli mi v pneuservisu někdy auto zvedali jinak, než za prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Ahojte, nepodařilo se ty zvedací body někomu najít v dílenské příručce? Nějaké části dílenské příručky jsem na fóru našel, ale nepodařilo se mi v nich tohle info najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 V návodu od auta. zvedací místa.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.