Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Předesílám, že Bábu nemám rád a nejsem jeho voličem.

Ale ten dokument je - mírně řečeno - špatný. Vzhledem k tomu, že ho točili jeho političtí odpůrci, je jeho hodnota nulová. Zcela rozumím tomu, proč to ČT před volbama odmítla odvysílat.

Vloženo

Tendencne natoceny porad. Osobne znam p. Radu a musim rict, ze nemluvi pravdu. Zkuste se podivat do OR a vysledky hospodareni p. Rady. Hledani dle osob snad zvladnete. A nevim, co tento clanek ma spolecneho s autama. 

Vloženo

Ať už to natáčel a financoval kdokoliv s jakýmikoliv pohnutkami, je tam bohužel hodně pravdy. Měl jsem rozepsanou dlouhou reakci, ale ono to nemá cenu. Kdo chce vidět, vidí, kdo nechce vidět... Stačí místo v srpnu vyrazit ho HR v době kvetení řepky, aby si člověk po cestě uvědomil, že u nás opravdu něco není v pořádku. Když vidím, jak se dnes zachází s půdou, která nás má živit, jde na mě deprese při myšlence, co tu asi zanecháme budoucím generacím... :(

Vloženo

V tom dokumentu není nic nového - tohle přece všichni dávno víme. Je tam pár účelově pokroucených dojemných scén. Třeba když zkrachovalý zemědělec a megalomanský chovatel krokodýlů Rada vypráví, jak je dobrý hospodář. Celý ten humbuk ale nejde na vrub Babiše, ten v podstatě za nic nemůže, chová se pouze racionálně. Spíše by mě zajímala zpověď lidí, kteří ho podporují - to je ten pravý fenomén, tím bychom se měli zabývat  a nějak se z toho poučit.

Vloženo

Souhlas s Wittmannem. P. Bohumir Rada je zkrachovaly podnikatel. Jen se podivejte do OR. A ze by to tak nenechal? Podivejte se, co zemedelci pestuji na polich a nejen p. Babis. Nezastavam se Babise. Na polich je hl. repka. Ta zemedelcum vynasi nejvice. Zrusil bych jim dotace na repku a bude po zlutem, smradlavem hnusu!!

Vloženo

Stačí si vzpomenout na všechny jeho polopravdy, lži a názorové obraty o 180°. Že v podstatě za nic nemůže? Kdyby nic jiného, měl teď 4 roky možnost navrhnout potřebné změny. Neudělal vůbec nic a ani neudělá! Proč? Protože se chová racionálně - současný stav mu vyhovuje, jeho majetek se od vstupu do politiky údajně bezmála zdvojnásobil a jak známo, málokdo má dost, aby nechtěl víc. Jak říkám, kdo chce, ten tam informace k zamyšlení najde. Kdo nechce... ten se třeba vymluví na Radu.

Vloženo

O tom hospodaření mi povídejte.Vracel jsem se jednou s rodinou kolem Nové Paky, hledali jsme mezi polema kešku a když jsme ji nalezli a já se rozhlédl, nestačil jsem se divit. Všude krásná kukuřice, ale pozor žádná monokultura. Kukuřice se v pruzích střídala s vojtěškou! Někdo použil mozek. Mimochodem pole byly ve kopcích. Jinak člověk někdy potřebuje postrčit aby hledal informace.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...