Romeos Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Zdravím, neměl by někdo obrázek motoru Superb II 1.6 TDi? Jde mi o to, kde najdu tlakový snímač oleje? Díky všem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 "Motor" - skvělý název tématu, který naprosto vystihuje požadovanou informaci = kde najít tlakový spínač oleje... Upraveno do souladu s pravidly fora. PS: Hledej dílenskou příručku. Je na foru v sekci "Ostatní". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeos Vloženo 17. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Díky za změnu tématu :-) bral jsem to jako součást motoru... jdu hledat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 (editace) Jestli myslíš spínač tlaku oleje, tak ten je na hlavě zezadu vpravo (když stojíš před autem pod zvedlou haubnou). Editováno: 18. Říjen 2017, autor: JayBee1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeos Vloženo 18. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 JayBee1 překlepnul jsem se... díky, už jsem díky Pawoukovi sjel téma a stáhnul si celou, 255 stránkovou dílenskou příručku :-) nic méně po odpojení okolních trubek a kablíků, jsem spínač úspěšně vyměnil, teď ještě sundat vanu a vyčistit koš a modlit se, aby nebylo v čudu čerpadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeos Vloženo 18. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Na prvním obrázku, je v kroužku místo kde je to od oleje. Na druhém, je to označené a to druhé kolečko, je pár kapek na trubce. Strana u převodovky je suchá a druhá lehce poslintaná. Nic méně, po 2500 km přijít o 2l oleje, to je moc a nechápu, kudy to teče :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeos Vloženo 18. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Tak jsem se zasekl :-/ všechny šrouby mám dole, ale nemůžu se dostat na šroub 12 a 13 :-( na druhém obrázku je šusplech s olejem. Nevím někdo, odkud by to mohlo téct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Odvez to k nekomu,kdo se v tom vyzna. Nemyslim to spatne,ale bude to u tebe nejrychlehi oprava. To,ze mas fleky na deklu v techto mistech neznamena,ze nas flekama prosakuje olej. Beztak to bude vetsi cast z turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Jaký máš index výka hlavy ? Byla tam vadná serie, která hodně rosila, když to necháš dlouho... nemáš mokro kolem vstřiku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeos Vloženo 19. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 před 15 hodinami, N@pster napsal: Odvez to k nekomu,kdo se v tom vyzna. Nemyslim to spatne,ale bude to u tebe nejrychlehi oprava. To,ze mas fleky na deklu v techto mistech neznamena,ze nas flekama prosakuje olej. Beztak to bude vetsi cast z turba. Chápu, že to nemyslíš ve zlém a chceš mi pomoct ( poradit ) . Takže spíš turbo než olejový čerpadlo? Jsem delší dobu doma, tak se v tom vrtám a snážím se na to přijít sám. Na předešlém Supu ( r.v. 02, 1,9 TDI ) jsem si dělal rozvody sám, tak tohle bych taky dal, jen mě drtí ty dva šrouby na vaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeos Vloženo 19. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 15degren: index nevím, ale kolem vstřiku nic. Jen to co je na fotkách. Jinak po zakoupení pružinového nástavce, to šlo krásně povolit. Vyčistil jsem koš, dal novej výpušťák a zadělal vše zpět. Nalil olej, nechal běžet a nikde nic. Jel jsem to projet a nic. Od 11h. Je pod autem karton a zatím ani kapka. Nechápu to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazer Vloženo 8. Října Sdílet Vloženo 8. Října Zdravím auto mi hlásí chybu snímač oleje a neukazuje teplotu mohu poprosit o info kde ten snímač je a jestli to je jediný snímač nebo jich tam je víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.