Přejít na obsah

nastartuju až napodruhé :)

luckyluck

Doporučené příspěvky

tak, jednou jsem tu už řešil, že mi blbě startuje auto. Teď, aby to nebylo tak jednoduché, tak se to celé otočilo, respektive. zastuda už startuju krásně napoprvé (aniž bych auto servisoval), ale se zahřátým motorem mi to napoprvé vždy chcípne, napodruhé pohoda.. není to výjmečné, je to takhle vždy. Už mi z toho hrábne, já fakt nevím... :(

// Fabia 1.4 MPI 50 KW

Editováno: , autor: luckyluck
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam něco podobného Ráno auto nastartuju a když se chci rozjet okamžitě po nastartování tak to má tendenci skákat.. trvá to do 5 vteřin a pak je to v pohodě.. do doby než to vychladne, když stojí dýl. klapku jsem čistil a nic moc... Vemu jí ještě jednou... asi byla hodně zasraná, protože mam 16V 74 kw

Odkaz ke komentáři

njo, mě také napadly svíčky, mám najeto víc jak 50 000 a svíce původní, tak nevím. To samé klapka, nikdy nečištěná.. Ikdyž zrovna klapce já moc nevěřím, to je taková "blbina", viděl jsem vyčištěnou klapku po pár týdnech a je zas jak před čištěním, takže nevím zda zrovna klapka mívá vliv na ty různé věci co se deklaruje..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...