luckyluck Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 (editace) tak, jednou jsem tu už řešil, že mi blbě startuje auto. Teď, aby to nebylo tak jednoduché, tak se to celé otočilo, respektive. zastuda už startuju krásně napoprvé (aniž bych auto servisoval), ale se zahřátým motorem mi to napoprvé vždy chcípne, napodruhé pohoda.. není to výjmečné, je to takhle vždy. Už mi z toho hrábne, já fakt nevím... // Fabia 1.4 MPI 50 KW Editováno: 8. Říjen 2006, autor: luckyluck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 To se mi stávalo u HTP a nakonec z toho byla new elektrika motoru za 70000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 hm, tak tenhle příspěvěk dělám že nevidím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Aj ti to vyhodi dake kontrolky,alebo aka je reakcie palubovky na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 žádné kontrolky, chcípne to.. a rozsvítí se baterka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 To se mi stávalo u HTP a nakonec z toho byla new elektrika motoru za 70000kč trocha viac nul nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 To se mi stávalo u HTP a nakonec z toho byla new elektrika motoru za 70000kč trocha viac nul nie NIe,ta cenovka je realna ;D Po mne servis pyta 40000sk za tento motorovy zvazok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Mam něco podobného Ráno auto nastartuju a když se chci rozjet okamžitě po nastartování tak to má tendenci skákat.. trvá to do 5 vteřin a pak je to v pohodě.. do doby než to vychladne, když stojí dýl. klapku jsem čistil a nic moc... Vemu jí ještě jednou... asi byla hodně zasraná, protože mam 16V 74 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Abych to uvedl na tu správnou míru,mě to děllo to stejný,a jednou už sem to nenaststoval,prej někde zkrat či co,a cena??68200 kč,naštěstí to platila škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 njo, to je fakt síla, ale já už auto v záruce nemám, takže bych prosil ještě nějakou jinou a levnější variantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Diagnostika, svíčky, klapka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 njo, to je fakt síla, ale já už auto v záruce nemám, takže bych prosil ještě nějakou jinou a levnější variantu Nedostatečný tlak v pneumatikách??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 njo, mě také napadly svíčky, mám najeto víc jak 50 000 a svíce původní, tak nevím. To samé klapka, nikdy nečištěná.. Ikdyž zrovna klapce já moc nevěřím, to je taková "blbina", viděl jsem vyčištěnou klapku po pár týdnech a je zas jak před čištěním, takže nevím zda zrovna klapka mívá vliv na ty různé věci co se deklaruje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Bylo by dobré zajet na diagnostiku do autorizáku. Jinak já jsem odfuk z klikovky zavedl pod auto, nikoli před klapku, takže se mi svinit nebude. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdend Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Díky za radu, tak já tohle ještě zkusím, pak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.