libero Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 nenaštartoval by si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekIRL Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 nenaštartoval by si... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 pfff asi sem jediny ale menim pred kazdou zimou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoSMiK86 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Tak jsem ted trochu nedobrovolně měnil palivový filtr po asi 4 letech a 50 tis. km výsledek: a důvod výměny (žena cítila benzín u auta když se parkovalo): zvenku a zevnitř díra ve stěně filtru pod tím plastovým držákem kterým je to přichycení ke karosérii, pěkně si to kapalo před kolem a dělalo loužičku. Podotýkám že to byl originál škoda díl (čti UFI made in china) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 zaujímavé , hold jedine ten nový zapatlať rezistinom a raz za čas ho opláchnuť od soli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 To bych nečekal u benzínu, že bude takto černý a že zkoroduje obal po 50T - to taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosor Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Panove,rychly dotaz. Vlezl jsem pred zimou pod aute ze mrknu jestli je vse ok a co nevidim. Palivak co jsme menili cca dve sezony zpet, je rezavy jak okapova roura. Kupaval jsem nejakou nahradu, klasika 200,- Mam uplne obyc typ bez toho zpetneho ventilu. Origos byl hlinik a tento je ocividne plech a kdo vi jestli vubec s povrchovkou.Nevite jestli se da sehnat jeste origos v hliniku? Jestli ne, zkusim koupit opet plechac,ale asi ho pred vymenou striknu barvou at neni zase hned sezrany. Mam obavu,aby mi nekde neprohnil.Kor pred zimou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 tento striekať určite nebudeš http://www.cc-autodily.cz/filtr-paliva-trivyvod?brand=SKODA&model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosor Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Mam bez regulatoru tlaku. Jeden vyvod tam a jeden ven. Takze tenhle to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 takže tento http://www.cc-autodily.cz/filtr-paliva-dvouvyvod?brand=SKODA&model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosor Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 (editace) Jen pro info, takhle asi nejak vypada ted muj filtr po roce a pul Zkusim zajit do skodovky, jestli nemaji origos skladem. Platit postovne 100,- jen na filtr je blbost. Pokud nebude teda ve Skodovce za 400,- Editováno: 23. Říjen 2013, autor: milanosor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 môj odkaz ber ako informatívny..nemyslím,aby si ho odtiaľ objednával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Originál vyzerá jedine takto - 4Bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekIRL Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Aha, a u tohoto originálu se připojují hadičky jak? Já koupil filtr Comline EFF129 a tam jsem hadičky přehazoval - na kraj černou a doprostřed modrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosor Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Tak origos ve skodovce ( muj typ ) bez zpetneho ventilu cena 340,- Material hlinik. Takze jsem prehodil a snad bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) Ahoj, Kolega se mi snazil vymenit palivovy filtr u Fabie 2, ale stala se nemila vec.U tech vyvodu (na jedne strane 1 a na druhem 2) pri tom jednom vyvodu nalomil to plastove "U" co je na tom jednom vyvodu.Da se to nekde sehnat?Ve skodovce mi nebyli schopni rici jak se to jmenuje ci co to je.Udajne to ma byt nejaka priruba uchyceni palivoveho filtru. Snad me chapete Mohl by to byt dil spona hadicova pruzna skoda fabia 2 kod dilu N 906 867 01 Editováno: 7. Listopad 2013, autor: csbot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 samostatne sa to objednať nedá len komplet trubky , jedine vybrať z jazdenej trubky a dobre očistiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 No proc by neslo, to je tak hloupe resene? Kdyz jsem zjistoval vse, tak jeden model ma sponu a druhy nema a nejsem si jisty, ktery je muj pripad, nebot na sklech mam auto vyroby 2008 a registrace 2009.Tak presne nevim, ktery model by tam mohl byt.A kupovat kvuli toho hadici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 áno,je to tak hlúpo riešené..tú sponu čo si ukázal tam nedáš..tie spony mala naposledy Felícia,len v inakšom prevedení...platí čo napísal suri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Mně se ta "U" pojistka zlomila taky. Strčil jsem tam zpátky obě zlomené poloviny a drží to. Už nevím, jestli jsem to nějak posichroval, asi ne. Kupovat kvůli tomu celou trubku by mi ani nenapadlo. Nešla by ta zlomená plastová pojistka udělat z kusu drátu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Co jsem se dozvedel tak ta pojistka se lame udajne bezne a normalne by podle servisniho technika z Toraxu mela existovat.Prece nebudou pokazde menit cele palivove vedeni.To by prece bylo nerentabilni.Zkusim zitra pojezdit po prodejnach a uvidime jak dopadnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvosF1 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Zdravim pani, vedeli by ste mi prosim poradit? na palivovom filtri mi druhy krat za dva dni vyrazilo vystupovu hadicu, viete mi poradit, co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 buď máš poškodenú tú plastovú poistku,alebo tá poistka ostala pri demontáži zatlačená .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvosF1 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Dakujem za rychlu odpoved, pozriem sa na to. Nevies kde by som vedel kupit novu, ak by som tuto nahodou zlomil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia14aze Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 ....ja jsem měnil palivak cca při 140000 (1,4mpi 44kw,AZE,rv2000),...nový jsem dal starline SF PF7764,tri pripojky,3 bary,na původním byla modrá koncovka na kraji,černá uprostřed...na novém je to opačně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.