dusan.k Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Mám Fabii Trumf a nevím jak nastavit sílu podsvícení budíků.Kdysi byli vedle volantu dvě kolečka,jedno na světla a druhé na podsvícení.Tady máme jenom na světla.Da se to nějak nastavit?Svítí to dost slabě a chtel bych to trochu zesílit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Od radia Swing a vyssie stlac Setup - Osvetlenie. Pripadne to bude v Car - Nastavenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 26. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Máme tam radio Blues a tam si nejsem jistý,jestli to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 U rádia blues to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 A v návodu obsluhy by se to nedalo najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 26. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 (editace) Boužel auto je doma a já jsem v Itálii a manželka by to chtěla zesílit.Takže s Blues to nejde? Editováno: 26. Říjen 2017, autor: dusan.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 http://manual.skoda-auto.com/260/cs-CZ/Model/Fabia_NJ Tady jsou v elektronické podobě, bohužel na mobilu mě to nechce manuál otevřít tak jsem neměl možnost prozkoumat v návodu na blues zda to jde. V mobilní aplikaci jsem o tom našel pouze toto: Intenzita osvětlení přístrojů se automaticky upravuje podle okolních světelných podmínek. Pokud je snížená viditelnost a nesvítí potkávací světla, intenzita osvětlení přístrojů se sníží jako upozornění pro řidiče, aby světla zapnul. Intenzitu osvětlení přístrojů je možné nastavit v infotainmentu Návod k obsluze infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Na Blues nezmenis bohizial nic cize kratkodobo ak zasvietis baterkou na bjdiky, jas ti fotodioda upeavi. To je tak vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 S Blues to nejde změnit. Pokud ji ve tmě nesvítí budíky, jenom ručičky, musí rozsvítit světla, páč má zapnuté jen denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waw Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Já mám bolero, ale i když dám podsvětlení na min. stejně mi ve tmě přijde, že budíky a maxidot svítí příliš, možná bych řekl i naplno docela to ruší. Přijde mi, že se stlumí jen rádio jo a u něj mě štve, že když zakliknu vypnutí po 10 s nastavení vydrží jen na tu jednu jízdu, po dalším startu už se nevypne, máte to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 26. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 před 1 hodinou, Heini napsal: S Blues to nejde změnit. Pokud ji ve tmě nesvítí budíky, jenom ručičky, musí rozsvítit světla, páč má zapnuté jen denní svícení. Svítí to,ale slabě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 I s rozsvícenými potkávacími světly? Mně přístrojovka svítí poměrně dost, až možná moc. Kdyby budíky svítily ještě o trochu víc, oslňovaly by mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 To je divný, třeba opravdu nemá zapnutá světla. Citaci z návodu jsem tady napsal, budíky pohasnou aby upozornily na nerozsvícená světla, svítí slabě nezhasnou úplně. Nevím jak to funguje na reflektorech, ale předpokládám, že tam jde nastavit automatické rozsvícení potkávacích světel po nastartování při absenci denního svícení. Takže po setmění musí otočit kolečkem aby fungovala dálková světla a potom by měla palubka svítit tak jak má. Jestli to ale tímto není a blues nedokáže intenzitu změnit, bude to muset servis provést nejspíš kódováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 27. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Žena má zapnuté stále potkávací světla.Světla vůbec nevypíná.Strčí klíček,nastartuje a jede.Ovladač světel vedle volantu ma otočený stále do pozice zapnuto,tedy do prava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.