Publikováno Říjen 26, 20177 r Zdravím, Natankoval jsem plnou nádrž, ujel už jsem cca 300km a ručička mi furt ukazuje že nádrž je plná a i dojezd se mi nemění a ukazuje mi furt 770km. Napadlo mě jestli to není seklý plovák.... Máte prosím nějaké rady co s tím, nebo hned volat do servisu. Díky. Upraveno Říjen 26, 20177 r od vurunin13
Říjen 26, 20177 r Nikde nevolaj je to OK asi pravdepodobne si narval plnú nádrž, začne ti to klesať neboj....
Říjen 26, 20177 r @vurunin13 Buď rád, mě ta ručička drží taky do cca 250 km a dojezd mi svítí pořád 720 km od natankování sem tam problikne na 710 km a někdy na 730 km. Jediná přesná věc ohledně paliva je kontrolka rezervy, kterou by měl spínat plovák v nádrži. Ostatní je v podstatě naprosto přesný součet naprosto nepřesných čísel.
Říjen 26, 20177 r Nemělo by se tankovat přes cvaknutí pistole, pak se to docela rychle rozhasí a docela dlouho se to srovnává zpátky. Mě spotřeba +/- 0,5 litru sedí s ručním výpočtem.
Říjen 26, 20177 r To že to cca. 200 - 250 km ukazuje pořád plnou je, alespoň o Octavie MK3, normální stav.... tankováni nad limit "jen" rozhodí dojezdy a průměrnou spotřebu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.