vurunin13 Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 (editace) Zdravím, Natankoval jsem plnou nádrž, ujel už jsem cca 300km a ručička mi furt ukazuje že nádrž je plná a i dojezd se mi nemění a ukazuje mi furt 770km. Napadlo mě jestli to není seklý plovák.... Máte prosím nějaké rady co s tím, nebo hned volat do servisu. Díky. Editováno: 26. Říjen 2017, autor: vurunin13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Nikde nevolaj je to OK asi pravdepodobne si narval plnú nádrž, začne ti to klesať neboj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 @vurunin13 Buď rád, mě ta ručička drží taky do cca 250 km a dojezd mi svítí pořád 720 km od natankování sem tam problikne na 710 km a někdy na 730 km. Jediná přesná věc ohledně paliva je kontrolka rezervy, kterou by měl spínat plovák v nádrži. Ostatní je v podstatě naprosto přesný součet naprosto nepřesných čísel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Nemělo by se tankovat přes cvaknutí pistole, pak se to docela rychle rozhasí a docela dlouho se to srovnává zpátky. Mě spotřeba +/- 0,5 litru sedí s ručním výpočtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vurunin13 Vloženo 26. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Vždy tankuji do cvaknutí pistole. takže se to vzpamatuje samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 To že to cca. 200 - 250 km ukazuje pořád plnou je, alespoň o Octavie MK3, normální stav.... tankováni nad limit "jen" rozhodí dojezdy a průměrnou spotřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 Mně se ručka hejbne už při cca 180 ujetých km. Tankuji vždy plnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 me se taky pohne nekdy po 150km cca. Tankuju do prvniho cvaknuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.