Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, záteká mi do interieru. Jsou ucpané hadičky co jsou pod oknem. Pod tím cerným plastem je vidět stojící voda. Nemůžu ale oddělat ty plasty, abych se tam dostal. Stěrače jsem už sundal. Mechoš mi po telefonu moc neporadil, že citigo ještě v těch místech rozdělaný neměl. Němáte někdo zkušenost??  nechci si rozbít sklo. Ty plasty drží celkem napevno a jsou zasunuty pod okno.  Díky

Nedávno jsem je chtěl taky oddělat a preventivně vyčistit, ale taky jsem nepřišel na to, jak se demontují. Je pravda, že jsem to do detailu nestudoval. V dílenský příručce co je zde na fóru chybí část, kde je návod k demontáži. Zkus demontovat box vzduchového filtru a prohlédnout to, jestli tam nejsou nějaký šroubky.

• Autor

Už to mám hotové. Pod sklem je několik mm guma. A hned pod tou gumou je ten plast nacvaklej do drážky. Stačí dám pod plast ruku a tlačit nahoru (kolmo od skla). Nestačí tam dát prst, urvete kus plastu. Opravdu ruku a pomalu to oddělat. Začít nakraji. Na kraji jsou ještě nějaké zobáčky u blatníku, tak oparně, at se neurvou.

• 4 týdny později...

Rádi praskají, ale je to fajn torpédo je na dvě části a většinou se zlomí jen jedna část :D

Cchce to opatrne ... Elsa navod viz priloha ...

Panel.pdf

Mě to nevykládej nám se to podařilo sundat bez poškození, jen origo servis to ulomil a slepil páskou a dělal jako že prší

jojo, nekdy to jsou prasata ...

Tak prase je hlavne ten, kdo tak debilni zpusob uchyceni vymyslel.

já jsem do těch míst strčil pistoli se vzduchem a vyfoukal jsem to všecko pryč, taky to jde...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.