TomasHajek Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s nákupem auta z programu škodaplus? Plánuji koupi ročního SIII z tohoto programu, nájezd kolem 30tis.km, 2.0TDI 4x4. Co jsem si vyhlídl přes inzeráty, tak auta vypadají jako nové a hned bych s některým odjel. Myslíte, že je možné i v tomto programu naletět a koupit třeba stočený nebo havarovaný kus tak jak v obyčejných bazarech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 (editace) Pokud si vybíraš vozy které jsou označeny jako škoda plus, tj. do 1,5 roku stáři a 30tkm nájezdu tak chybu neudělaš. Sám sem tak kupoval. Většinou jsou to předváděcí nebo referentské vozy ŠA takže budeš 3 majitel v techničku (ŠA, prodejce a ty). Samozrřejmně prodejci na portálu skodaplus inzerují i "normální" bazarovky ... Editováno: 3. Listopad 2017, autor: LiveBomb 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 (editace) Cerstva skusenost je, ze hodne vela Superbov v Skoda Plus rocni vozy su auta z autopozicovni. Navyse nemaju ani predlzenu zaruku ako to je deklarovane pre program Skoda plus rocni vozy. Budem musiet sa poobhliadat dokladnejsie Editováno: 27. Listopad 2017, autor: deto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Hlavně se přímo zeptejte, zda bylo něco lakované či měněné. Prodejce často uvádí nebourané, ale že byl celý bok orvaný a byl měněný blatník s dvěřmi, kvůli tomu, že to někdo ohobloval u nákupáku nepovažuje za bourané vozidlo. Také jsem volal na mnoho inzerátů, než to dopadlo a na fotkách vypadá auto lépe než ve skutečnosti. Byl jsem třeba v Ústí n/L. s informací, že na autě nic nenajdu. Skutečnost - ohoblovaná 3 kola o obrubník, ťukanec v laku na dveřích, odřené křidýlko na kufru a odlupující se lak na zrcátkách. Takže tak. Ale koupil jsem v r. 2009 Supa, do kterého jsem nedal ani korunu mimo běžný provoz, a nyní ho má ještě v užívání otec. Má 200.000km a pořád bez investic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Ano, ve Skoda Plus se zacina objevovat docela dost aut z operativnich leasingu. Tam jsou zastoupena auta ruznych normalnich firem, nebo napr. prazskych taxiku nebo pujcoven. Taxik na prvni pohled nijak nepoznate - na auta se davaji zlute folie. Bylo jich dost ve stupni Active, posledni dobou naopak temer vyhradne Ambition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 6. Květen 2021 Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 já tam kupoval v listopadu Superba v plné polní. Tříleté vozidlo, nájezd 150050, takže akorát skončila prodloužená záruka na 150000km. Majitel rotoval v autoservisu auta a bral zas novýho superba. Správnej prodejce tě nechá nahlédnout do digitální servisky a dává záruku na původ a stav vozu, respektive to i garantuje Skoda Auto. Měl jsem jednu reklamovatelnou věc a prodejce to vyměnil bez jakéhokoliv problému. Jak ale píšou ostatní, objevujou se tam dost auta z půjčovej, flotilovejch služebáků, atd, takže bych šel jen po stavu "perfektni" a projel si historii. Skoda Plus ti navic dava prohlidku zakoupeneho vozu v jakemkoliv jinem autorizaku zdarma. Nebál bych se toho, je to podstatně větší bezpečnost a jistota jak běžnej bazar, případně nákup od soukromníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 23. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2021 Já můžu doporučit prodejce Autocentrum Jičín. Ochotní prodejci, vše ukážou, odpoví na dotazy, nechají vás v klidu auto prohlédnout. Při předání také vše na 1. Naopak Přerost a Švorc Škoda plus děs běs. Prodejce nic k autu nevěděl, údajně bylo auto v cajku. Na zvedáku "se zjistil" totálně prasklý přední nárazník (údajně o tom nevěděli), doplňkové služby nebyli schopni zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.