ferda25 Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 Včera u mě byl první Karoq na kódování....Co lze nastavit: 1. volby ESC Sport /OFF 2. změna charakteristiky XDS 3. air-care trvale aktivní + zobrazení otáček ventilátoru v režimu Auto 4. zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla 5. akustická signalizace odemčení/zamčení 6. dálka funkční i při nastartovaném motoru 7. vypnout start/stop 8. přepínání jízdních módů se zobrazuje i na Maxi-Dotu 9. kufr zavírá krátkým stiskem + dálkou ze stejné vzdálenosti jako lze páté dveře otevřít 10. sklopení zrcátka po zařazení zpátečky 11. položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači 12. protočení ručiček po zapnutí zapalování 13. Lap-timer 14. odblokovat obraz za jízdy 15. v případě existence velké kamery za sklem, lze opět aktivovat čtení značek nebo lane assist 16. odblokování obrazu za jízdy pro Smartlink nebo pro přehrávání videa 17. menu Offroad - zobrazuje i teplotu oleje a vody Většina funkcí se aktivuje shodně jako u Kodiaqa nebo face O3. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 to je paráda, co jde všechno dodělat, jak probíhá dokódování? jak dlouho?takže mi stačí objednat čtení značek a bude tam kamera a lze tedy dokódovat udržení v jízdním pruhu. to jste mě velmi potěšil. už aby byl únor kdy si mam jít pro auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Ano, pokud bude čtení značek, není problém lane asistenta aktivovat. Doba trvání - necelá hodina ve Strakonicích. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 ještě otázka, když koukám ve výbavě style tak je jiné zrcátko než v nižší výbavě, neznamená to že obsahuje již kameru pro čtení značek a oni když to člověk chce tak to pouze aktivují?jde mi o to jestli si to musím objednat nebo to pak bude stačit dokódovat? děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 (editace) Samotné zrcátko rozhodně aktivaci lane asistentu, asistenta dálkových světel nebo čtení značek neumožní. Nutné objednat alespoň jednu z těchto funkcí: lane asistent nebo čtení značek Editováno: 29. Listopad 2017, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichlicek Vloženo 30. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Je nějaký způsob se kontaktovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2017 Soukromá zpráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightwish.x Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Chci se zeptat...mám tu nižší výbavu a nemám tam ani lane asistent ani čtení značek....jedná se mě dálkové světla...automatické vypnutí a zapnutí při projizdeni protejsich aut....dá se to dokodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Ferda25 co znamena ta zmena charakteristiky XDS, nikde som to nenasiel dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Nastavení má 3 stupně. Záleží na řidiči jak hodně chce, aby mu systém pomáhal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 V létě to moc smysl nemá, max 1 a v zimě se stupněm 3 OK. Otestováno na Yetim i na na Karoqu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Když dokoduji asistent v pruzích bude v autě i asistent pro jízdu v koloně? V manualu píšou že musí být asistent pro jízdu v pruzích pak to funguje. Nebo musím dát už při výrobě toho asistenta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 (editace) Pokud nemáš ACC tak ne. Nastavení XDS je dáno typem motorizace z výroby. Nejmenší zásah(stupeň 1) se vlastně nenastavuje nikdy. Editováno: 30. Prosinec 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 (editace) Ale ten v karoqu je v zakladu,určitě ho tam mám takže to půjde?určitě asistenta pro jízdu v pruzích budu chtít dokodovat.takze se ta možnost v nastavení pak objeví? Právě že mám nebo budu mít acc i automat tak zjistuji co vse pujde a co nepujde Editováno: 30. Prosinec 2017, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 O ACC v základu jsem nikdy neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Pravda už jsem zjistil je jen ve výbavě style ale tu naštěstí mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Ano ve Style je v zakladu. @olexaV Mas tam cteni dopravnich znacek? Bez toho Lane Assist pravdepodobne nejde (je to tak @ferda25 ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Ano musí tam být čtení značek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Ano to jsem doobjednal po radě ferda25 aby to šlo dokodovat. Akorát lane asist atd parkování a takové jsem nedával.snad jsem neudělal chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Pak půjde lane assist nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 @olexaV Postupoval jsem stejne. Puvodne jsem tam lane assist mel, ale nakonec jsem vyhodil @ferda25 Diky za potvrzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 V 30.12.2017 na 17:48, motorpower napsal: V létě to moc smysl nemá, max 1 a v zimě se stupněm 3 OK. Otestováno na Yetim i na na Karoqu. Yeti XDS neuměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 (editace) Ale uměl, nepiš nesmysly, když nevíš. Ale ne 1,2 TSI apod. ESP MK60EC1 Editováno: 2. leden 2018, autor: motorpower 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 @motorpower, plácáš nesmysli ty. Yeti tuto funkci z továrny nikdy neumě!!!!!!!!! XDS a XDS+ přišlo až s Octavii III. a Fabii III. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.