Simunekjarosl Vloženo 14. Března Sdílet Vloženo 14. Března Ano 2024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 15. Března Sdílet Vloženo 15. Března No tak to smůla. Na 2024 je VCDS úplně k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března (editace) Chtěl jsem dokódovat sklopení zrcátka při zařazení zpátečky. Prý jsou podmínou elektrické sedačky. Máte zkušenost ? Díky Editováno: 18. Března, autor: Pheorinos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března (editace) Ja mam Karoqa 2023 (sedacky bez elektriny) a sklopenie spatnych zrkadiel sa mi cez Car Scanner ani Caristu spojazdnit nepodarilo. Hodnoty uspesne prepisane ale sklapanie v skutocnosti nefunkcne. Po dokodovani fungovalo aj zobrazenie tejto moznosti v menu infotainmentu ale ani po zaskrtnuti priamo v nom to nefungovalo… Editováno: 19. Března, autor: Rondo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března @Rondoblokada SFD-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Kopec inych veci ale pomenit slo ci uz cez Caristu alebo Car Scanner tak som myslel ze SFD-2 sa mojho Karoqa este netyka (vyrobeny 11/2023). Neviem odkedy to davali do Karoqov… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karpitec Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března Někde jsem viděl dokument, že SFD-2 by se mělo týkat Karoqu výrobených od 03/2024 nebo 04/2024. Tj někdy od doby kdy začali prodávat výbavu Drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karpitec Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března https://kufatec.com/en/sfd2 Skoda Karoq NU ab 25.03.2024 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března Ono je vcelku jedno jestli SFD nebo SFD2. Bez přístupu k tokenům nelze kódovat ani původní SFD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března Neviem co tam mam ja ale ako som pisal vyssie cez Car Scanner aj Caristu toho slo bez problemov nakodovat viacero (pasy, automaticke zamykanie dveri po zabuchnuti, zmena virtual cockpit…) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karpitec Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března Trošku jsem zapátral na internetu. Problém bude asi viz toto vlákno na britském foru, je to sice z roku 2019-2021, takže situace může být jiná. Každopádně někdo to také zkoušel přes caristu tehdy aktivovat a nefungovalo mu to a dostal odpověď: "je k dispozici pouze v případě, že máte zrcátka s paměťovými předvolbami - vaše zrcátka je nemají, takže se zrcátko nesklopí, i když je tato možnost uvedena." Protože škoda už tehdy neinstalovala 5Q4 controler do aut bez elektrické sedačky. https://www.briskoda.net/forums/topic/468510-offside-side-mirror-lowering-during-reverse/page/2/ 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo Pátek v 05:19 Sdílet Vloženo Pátek v 05:19 V 18. 3. 2025 na 14:57, Rondo napsal: Kopec inych veci ale pomenit slo ci uz cez Caristu alebo Car Scanner tak som myslel ze SFD-2 sa mojho Karoqa este netyka (vyrobeny 11/2023). Neviem odkedy to davali do Karoqov… 12/23 a nejde kodovat jedna jednotka tusim 09 - centralni .. takze zapnuti corner, vypnuti otravneho pipani pri otevreni dveri , prizpusobeni ostriku svetlometu, leavin-comming zmenit na mlhovky a pod .. mam smulu. Uprimne, i tohle byly drobnosti, ktere mely vahu, prio vyberu auta. Takhle se z toho dalsi tuctovy auto. Na druhou stranu, klima jde programovat, slo zapnout zadni svetla pri prednich dennich. Kazdopadne, u techto prvnich se SFD by mel umet OBD Eleven. Ale nezkousel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rondo Vloženo Sobota v 13:19 Sdílet Vloženo Sobota v 13:19 Vypnutie pipania pri otvorenych dverach ani vypnutie ostrekovacov prednych svetiel neslo ani mne. Rozmyslam ze po zaruke by som mozno skusil Ferdu pripadne niekoho kto by vedel ako na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.