Přejít na obsah

Karoq kódování

ferda25

Doporučené příspěvky

Ja mam Karoqa 2023 (sedacky bez elektriny) a sklopenie spatnych zrkadiel sa mi cez Car Scanner ani Caristu spojazdnit nepodarilo. Hodnoty uspesne prepisane ale sklapanie v skutocnosti nefunkcne. Po dokodovani fungovalo aj zobrazenie tejto moznosti v menu infotainmentu ale ani po zaskrtnuti priamo v nom to nefungovalo…

Editováno: , autor: Rondo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku jsem zapátral na internetu.

Problém bude asi viz toto vlákno na britském foru, je to sice z roku 2019-2021, takže situace může být jiná. Každopádně někdo to také zkoušel přes caristu tehdy aktivovat a nefungovalo mu to a dostal odpověď:
"je k dispozici pouze v případě, že máte zrcátka s paměťovými předvolbami - vaše zrcátka je nemají, takže se zrcátko nesklopí, i když je tato možnost uvedena."
Protože škoda už tehdy neinstalovala 5Q4 controler do aut bez elektrické sedačky.

https://www.briskoda.net/forums/topic/468510-offside-side-mirror-lowering-during-reverse/page/2/

Odkaz ke komentáři

V 18. 3. 2025 na 14:57, Rondo napsal:

Kopec inych veci ale pomenit slo ci uz cez Caristu alebo Car Scanner tak som myslel ze SFD-2 sa mojho Karoqa este netyka (vyrobeny 11/2023). Neviem odkedy to davali do Karoqov…

12/23 a  nejde kodovat jedna jednotka tusim 09 - centralni .. takze zapnuti corner, vypnuti otravneho pipani pri otevreni dveri , prizpusobeni ostriku svetlometu, leavin-comming zmenit na mlhovky a pod .. mam smulu. Uprimne, i tohle byly drobnosti, ktere mely vahu, prio vyberu auta. Takhle se z toho dalsi tuctovy auto.  Na druhou stranu, klima jde programovat, slo zapnout zadni svetla pri prednich dennich. Kazdopadne, u techto prvnich se SFD by mel umet OBD Eleven. Ale nezkousel jsem. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...