Peppo Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 (editace) Len doplním čo je uvedené v manuale o funkčnosti start-stop. Pri zastaveni sa nerealizuje vypnutie motora, keď existuju napr. nasledujuce dovody. ▶ Ešte nebola dosiahnuta teplota motora potrebna na bezchybnu funkciu systemu. ▶ Stav nabitia akumulatora vozidla je priliš nizky. ▶ Spotreba prudu je priliš vysoka. ▶ Vysoky vykon klimatizacie/kurenia (vysoke otačky ventilatora, veľky rozdiel medzi požadovanou a skutočnou teplotou vo vnutornom priestore). Ako to teda nakodovat cez Caristu, pisete že metoda A sice funkčná ale môže vyvolať ďalšie poruchové hlášky. Prosím nijakého odborníka čo to koduje nech nám to upresní. Metoda A - je cez napätia Metoda B - asi cez teplotu Editováno: 24. Květen 2018, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 24. Květen 2018 Sdílet Vloženo 24. Květen 2018 Přes Caristu fungovala u Karoqa pouze metoda A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 Ja mam amundsen.chcel som tlacitka ') Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 25. Květen 2018 Sdílet Vloženo 25. Květen 2018 V 22. 5. 2018 na 9:43, qwertyx64 napsal: V SA ti to nespravia, ale v BA ti to viem spravit napr. ja :-) Ahoj ty vies kodovad veci do karoqa ? Ak to spravne chapem si z Bratislavy ? Moja diagnostika ho zatial nepozna tak ma napadlo ci by som sa nemohol zastavit u teba. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 26. Květen 2018 Sdílet Vloženo 26. Květen 2018 Akym spôsobom sa to koduje cez VAG? Simuluje sa tiež nizke napätie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 V 20. 4. 2018 na 15:06, Tragedie_v_JZD napsal: Je mozny u karoqa (který nemá volbu jizdnich rezimu) nastavit citlivost pedalu plynu ze "skoda" na "audi"? tak jak je to třeba u octy? Fakt nikdo nevi/nezkousel? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Nevite, jestli lze dokodovat Emergency Assist a Traffic Jam Assist? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Od akej verzie VSDS spolupracuje s Karoqom. Chcel by som kúpiť nijaký klon. Stačí verzia VCDS 18 ???. Chcem to len na príležitostnú diagnostiku pre vlastné použitie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 (editace) To nikto nepouziva VCDS? Aka verzia pojde aj na Karoqa? Poradte chcem kupit klon. Editováno: 8. Červen 2018, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smadko Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 Peppo, ide mi VCDS 17.8.0 ENG. Dnes som kódoval KAROQ... Samozrejme 18-ka pôjde určite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smadko Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 V 20. 11. 2017 na 15:31, ferda25 napsal: Ano, pokud bude čtení značek, není problém lane asistenta aktivovat. Doba trvání - necelá hodina ve Strakonicích. Zdravím ferda25, vieš mi prosím poradiť? Kódoval som kamarátovi KAROQ (prakticky chcel všetko, čo píšeš na začiatku a išlo v pohode), ale nejde mi rozchodiť čítanie značiek. Išiel som podľa postupu na OCTAVIA III., ktorý na mojej funguje. Auto ma multifunkčnú kameru a Lane Assist. V MaxiDote položka pribudla, aj v menu MIB. Ale nečíta... Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 (editace) Dakujem objednam. Smadko- tiez mas klon? Viete poradit ktory kupit? 1. Verzia1 alebo 2. Verzia 2 Editováno: 16. Červen 2018, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smadko Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Áno. Ja mám ten s odpojiteľným káblom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Tak dnes som Caristou vypol Start-Stop metodou A. Kontrolka tlacitka nesvieti ale na maxidote sa zobrazuje ak auto zastane piktogram A(preciarknute). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 On 6/4/2018 at 11:18 PM, havrosh said: Nevite, jestli lze dokodovat Emergency Assist a Traffic Jam Assist? Zatim jsem zjistil nasledujici info... pro aktivaci TJA je nutne aktualizovat parametry v predni kamere (A5) pomoci VCP. @ferda25 Netusis jestli je spravna cesta? Idealne umis udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 (editace) Ano není problém u mě nastavit. Podmínka je automat(DSG)+ kamera A5 + ACC radar. Editováno: 27. Červen 2018, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 9 minutes ago, ferda25 said: Ano není problém u mě nastavit. Podmínka je automat(DSG)+ kamera A5 + ACC radar. Vsechno mam. Domluvime po SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Je někdo z okoli mladé boleslavi schopen dokodovat výbavu ferda by byl nejlepší ale do strakonic fakt nyní jet nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 To Smadko: Na tvoju radu som objednal klon VCDS.(ešte naň čakám) Vieš prosím poradiť podľa akého postupu si kódoval Karoqa ako píšeš v príspevkoch. Mňa by zaujímalo iba ako nakódovať: 5. akustická signalizace odemčení/zamčení (neviem či cez húkačku alebo sirénu Alarmu)- mám safe alarm z výroby (bez Kessy) 7. vypnout start/stop -to som nastavil cez Caristu- Metoda A. 11. položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači Mám obyčajný Maxi dot (nie príplatkový - farebný) a verziu Ambition so základným rádiom SWING. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Body 5 a 11 uděláš skrze Caristu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Ten bod 11 je skryty pod akym nazvom a kde?(v Cariste) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldano Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Zdravím, mám Karoq 2018, vozidlo má systém rozpoznania značiek a chcel by som aktivovať systém Lane assistent a ligt assistent poprípade Obraz za jazdy. Neviem, kto by mi to dokázal urobiť, ale aby to nebolo moc ďaleko, najlepšie Slovensko alebo Česko v blízkosti hraníc. Vďaka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 160R, popřípadě Wirer. Oba jsou ze Slovenska. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 Kdo ma dokodovany Lane Assist a nefunguje mu Emergency/Traffic Jam Assist, tak @ferda25 umi spolehlive vyresit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozzy Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Jdou prekodovat zadni svetla z zarovek na LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.