Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Je to stejné. Já už mám po záruce a mám fajn neznačkový servis, takže na běžné úkony jedině tam. V autorizáku mi nacenili komplet brzdy za cca 25-30tis.... že už jsou na výměnu (to říkají už od 80tis km). Nyní 161 tis km a komplet brzdy stále původní. Tak co na to říct...

že nebrzdíš? :-D ne ... promiň, já musel :)

obdivuju vás, jak řešíte každý šroubek. nevěřím, že si mohou na fakturu vykazovat něco, co tam nedali nebo co nebylo v postupu.

mají přísné seznamy a časy. A pokud byste šroubek ještě neměnili, ale oni mají napsáno, že musí, tak ho prostě vymění.

to, že čističem nešetří a že je něco zliskané od oleje, protože to někde ušpinili nebo to někde teklo už předtím a je to zadělané a vy byste to čistili 40 minut jen hadrou a on to dá za 15 minut se třemi čističi za 1000 Kč, je věc další (protože výsledek je stejný).

Šrouby plechu pod motorem já neřeším - dřív je ale při výměně oleje v motoru neměnili, tak mě to v první chvíli pouze zarazilo. A čističe - nevím jaký použivají oni a jaký má objem, ale co mám v práci tak 1 ks ve spreji vydrží hodně. To stejné doplnění chladící kapaliny - neříkám, že to má být gratis, ale tolik co oni účtují tam stejně nikdy nedoplní. Ostřikovače ani nezmiňuji. Nejde mi o těch pár korun, ale pokud to takto dělají každému je to svinstvo. Myslím, že marže na dílech a hodinová sazba je dostačující k tomu, aby na tom konkrétním servisovaném autu neprodělali.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.