Qaibot Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 Dobry den, mam dotaz ohledne opravy karoserie. Konkretne se jedna o predni naraznik a levy predni blatnik. Nejaky nepoctivec mi na parkovisti naboural auto a ujel. Policie si to akorat vyfotila a odjela s tim, ze mi vic nepomuzou a ze je to skoda, ze nemam havarijko. Je lepsi si to nechat opravit, je-li to mozne nebo mam shanet nahradni dily? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Blatník podľa fota je na výmenu, a nárazník možno niekto šikovný vie opraviť, ale pre istotu sa pozri po vrakoviskách tam je šanca niečo nájsť. Po rozobratí mrkni aj na svetlo,možno bude poškodené. Opravu by som nechal na jarné mesiace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qaibot Vloženo 4. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Svetlo normalne sviti, ale je trochu odchylene na stranu. Naraznik jsem nasel za 900, trochi odreny a s prasklinou pod spz. Vyplati se tato koupe? Kolik normalne stoji? Blatnik jsem nesehnal v barve zatim. Za kolik to prodavaji? Myslim nahradni pouzite dily, aby me nekdo neosidil o moc. Dekuji za odpoved. Thomas Bold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 z fotky těžko říct, ale mně se zdá, že nárazník je OK a ta jeho deformece je daná blatníkem. Takže by mohlo stačit nastříkat jen 1/4 nárazníku. Ale to světlo se mi zdá utržený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qaibot Vloženo 11. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 (editace) Zdravim, zde prikladam dalsi fotky z vice uhlu ohnute casti. Snad to pujde z toho dobre videt a posoudit rozsahlost skody. Omlouvam se, ze jsem je nepridal driv. Snad to pujde z tech fotek videt. Fotil jsem je za tmy, bohuzel se nedostanu k autu za dne. (Kdyztak nyni v nedeli) Znova vas poprosim o radu. Dekuji. Thomas Bold Editováno: 11. Prosinec 2017, autor: Qaibot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Za absenci těhle fotek se vůbec nemusíš omlouvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Ahoj . pokud to das do servisu tak je to n novej blatnik . Naraznik snad neni , svetlo vymenit , cca kolem 5-6000 za material a pocitej 2 -4 000 za nastrikani jednoho kusu , plus prace a dalsi veci ktery se najdou az to rozberou . Pocitam ze 20 000 je u nejakyho sikovnyho slusnyho !!! mechanika asi prijatelna cena . Pocitej ze mesic budes bez auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 20 tisíc a měsíc bez auta - to nevypadá na slušný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.