Martin.sv Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Ahoj, nenasel jsem podobne tema. Posledni dobou se mi nepravidelne stava, ze u me O2 Fl 5/2009, sedan, vybava elegance (4x el. okna), s orig. alarmem, comming/leaving home a dalsi vybavou, ze pri jizde nebo i na miste zaviram okna pres ovladac ve dverich ridice zacne neco cvakat. Popis: Kdyz dam pokyn k zavreni okna u ridice (chci ho zavrit), zmacknu ovladac. Vse funguje, okno jede nahoru. Problem je v tom, ze po zavreni oken se zacne z el. ovladace oken ve dverich u ridice ozivat cvakani cvak, cvak, cvak a to do doby nez dam pokyn dolu nebo pokyn nahoru. Prijde mi to, ze elektronika asi chce zavirat okno dal, ale pritom je okno nahore a zavrene. Muze toto zpusobovat pripadne i nepravidelne vybijeni baterie? Diagnostika cista. Tento jev nastava pouze pri zavirani okna ridice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 18. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Nikdo nic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 26. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Nahral jsem zvuk, ktery mi vydava ovladac oken. Zacne to nahle. Zvuk vydava, jako kdyz okno vyjede nahoru na doraz, tak to cvakne, ale toto cvaka stale a bud zmacknu ovladac okna nebo to po minute skonci. Nový záznam 5.m4a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.