Vachlav Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Zdravím vás snad se to ještě neprobíralo. Začali sě mi oloupávat vnitřní kličky u řidiče a spolujezdce zatím je to jen ve spodním rohu ale vždycky při otevírání dveří to loupne a mám strach, že se toho kus odloupne.Setkal jste se s tím někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Sup do servisu a reklamuj! Necekal bych ani minutu. Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vachlav Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no začátkem prosince mě čeká garančka tak uvidím co mi k tomu řeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 no začátkem prosince mě čeká garančka tak uvidím co mi k tomu řeknou Praveze nic, pokud jim to nebudes vnucovat, podobne jsem zkousel tu mrizku klimy, nejak mne to dole ten plast "pobublal" jsem to ukazal technikovy a ten nic, mel jsem podobny postoj, jakmile bude dalsi navsteva servisu, tak to dostanou "natvrdo", nedal jsem za auto takovy prachy, aby delalo tohle.... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Jednoznačne reklamuj a nepristupuj k veci s otázkou, že čo s tým urobia, ale rovno požaduj výmenu (opravu, nápravu). Nechápem, prečo takéto exponované diely vyrábajú tak, že ich lakujú (alebo čo to na povrchu je). Tak či tak sa to začne lúpať po rokoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Caute, A hejhla ....vytaj v klube aut za 3/4 melona s olupanymi kluckami Ano pred 2 tyzdnami som to mal na zadnych pravych dverach. Nechapem co za skur....ny matros tam davaju. Vypada to tak, ze klucka je z plastu potiahnuteho chromovou paskou. Mne sa to stalo na absolutne nepouzivanych dverach (sedi tam moja 16mesacna v sedacke a ku klucke este nedotiahne). Takze mi to pride ako dan za v celku pekny a vydareny interier(co mam info, tak to navrhoval Slovak) . V starej O1 '98 som mal prave kovovochromove klucky-aj po 8rokoch ako nove . A aby som nezabudol.....bez problemu mi to vymenili...cakal som na to asi 1 tyzden a dodavku klucky som si musel urgovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Reklamoval jsem to asi před 3 týdny, po kontrole technika mě to uplně bez problémů vyměnily. Asi solidní přístup. Rici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ta chromová část je prostě pochromovaný plast. Z kovu by to nikdo nezaplatil... Takže to někdo lisuje (nevím kdo) a chromuje to (předpokládám) jistá nejmenovaná liberecká firma. Problémem je nejspíš špatná série (cokoliv od prachu přes mastnotu po špatný výlisek, včetně chyb u chromování) - nikoho tím neomlouvám, taky bych to reklamoval... Černý plast se lakuje proto, bay se dosáhlo očím i prstům příjemnějšího finiše a krom toho je skoro nemožné odstříknout dva díly (třeba u dvou dodavatelů) tak, aby byly absolutně stejné... no a to se pak loupe...rádo...ač by to mělo vydržet. Koukněte se ale třeba na první série Superbů... Popravdě taky by mě štvalo, kdyby to odcházelo a doufám, že nebude (moje nová je již na cestě k dealerovi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Carlito: Áno, staré dobré O1 aj staré Fabie mali ešte poctivé kovové kľučky. Teraz je to obyčajný plast s chrómovou farbou či ako to nazvať. Dáva sa to do všetkých modelov, aj do tých najdrahších s cenou cez milión. Holt kto šetrí, má za tri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 (editace) Kruci, to bych teda nečekal že bude Škodovka u takového auta šetřit -respektive když ve fabii je to celokovové Editováno: 18. Říjen 2006, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Lancelot: Už nie je - od faceliftu Fabie sa tiež šetrilo a aj keď mám Elegance, sú už plastové Pod určitým uhlom je to dokonca aj vidieť, na tých kovových bol ten povrch dokonale hladký - na týchto plastových sú kvázi také okrúhle plochy, na ktorých sa inak láme svetlo. Aj v O2 to je tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Že jim není hamba . Já mám ještě celokovové . Ale v té OII mně to štve-to už má být auto na úrovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Pokud to je udělané dobře (na plastu nejsou vidět vyhazovače - ony kroužky apod) a chrom drží, tak to člověk nepozná...snad jenom podle toho, že tolik v zimě nestudí Jsou i horší věci, kde automobilky šetří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Normálne som sa musel ísť pozrieť do auta, či je to fakt plast. Kľučky v OII nepôsobia až tak plastovo, ako tie v pofaceliftovej Fabii. Pritom predtým som mal vo Fabii ešte poctivé kovové kľučky. Myslím si, že toto šetrenie zase nie je tak tragické. V mojom prípade sú tie kľučky temer na nerozoznanie od kovových, nijako sa neohýbajú pri používaní (vo Fabii tie plastové nejako pružia, tak sa plast hneď prezradí), sú ľahšie a navyše v zime tak nechladia. Tak kým sa nelúpu, tak preferujem ten plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Normálne som sa musel ísť pozrieť do auta, či je to fakt plast. Kľučky v OII nepôsobia až tak plastovo, ako tie v pofaceliftovej Fabii. Pritom predtým som mal vo Fabii ešte poctivé kovové kľučky.Myslím si, že toto šetrenie zase nie je tak tragické. V mojom prípade sú tie kľučky temer na nerozoznanie od kovových, nijako sa neohýbajú pri používaní (vo Fabii tie plastové nejako pružia, tak sa plast hneď prezradí), sú ľahšie a navyše v zime tak nechladia. Tak kým sa nelúpu, tak preferujem ten plast. Že by si ty mal nejaké extra kľučky ? Môžeš byť úplne kľudný, kľučky v pofaceliftovej Fabii a O2 pôsobia rovnako. Pozerám na ne a chytám ich do rúk denne Na omak nič nespoznáš, nič sa neohýba, nič nepruží. Rozdiel medzi plastovou a poctivou kovovou kľučkou poznáš jedine vtedy, ak máš dobrý zrak a pozrieš sa na kľučku zblízka a pod ostrým uhlom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Že by bol až taký rozdiel medzi čiernymi plastovými a pochrómovanými plastovými u Fabie? Lebo tie čierne dobre poznám a tie teda vážne mierne pružia a fakt nebudia dojem pevnosti a nezničiteľnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Diamant: Podľa mňa nejaké rozdiely určite budú, pretože ten čierny plast má takú drsnejšiu štruktúru. Tie kvázy pokovené plasty sú úplne hladké a neohýbajú sa. Schválne som ich dnes skúsil v oboch autách, žiaden rozdiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Diamant: Podľa mňa nejaké rozdiely určite budú, pretože ten čierny plast má takú drsnejšiu štruktúru. Tie kvázy pokovené plasty sú úplne hladké a neohýbajú sa. Schválne som ich dnes skúsil v oboch autách, žiaden rozdiel. Igor, nefšimol si si u mňa ake mam ja lebo mne sa zda že su dosť studene aj cez deň tak myslim že ešte su to tie kovove, hm? ale kuknem to za svetla zatim sa však nič neolupuje, auto ma cez rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Igor, nefšimol si si u mňa ake mam ja lebo mne sa zda že su dosť studene aj cez deň tak myslim že ešte su to tie kovove, hm? ale kuknem to za svetla zatim sa však nič neolupuje, auto ma cez rok Uff, veru detailne som si ich nevšimol - ale na pohľad sú všetky rovnaké. Tieto plastové tiež vedia byť studené. Skús po nich poklopkať nechtom, budeš počuť taký plastový zvuk. Podľa mňa máš určite plasťáky, lebo tie prišli od facelitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Igor, nefšimol si si u mňa ake mam ja lebo mne sa zda že su dosť studene aj cez deň tak myslim že ešte su to tie kovove, hm? ale kuknem to za svetla zatim sa však nič neolupuje, auto ma cez rok Uff, veru detailne som si ich nevšimol - ale na pohľad sú všetky rovnaké. Tieto plastové tiež vedia byť studené. Skús po nich poklopkať nechtom, budeš počuť taký plastový zvuk. Podľa mňa máš určite plasťáky, lebo tie prišli od facelitu... si ma nepotešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.