Přejít na obsah

Loupání vnitřních kliček

Vachlav

Doporučené příspěvky

no začátkem prosince mě čeká garančka tak uvidím co mi k tomu řeknou

Praveze nic, pokud jim to nebudes vnucovat, podobne jsem zkousel tu mrizku klimy, nejak mne to dole ten plast "pobublal" jsem to ukazal technikovy a ten nic, mel jsem podobny postoj, jakmile bude dalsi navsteva servisu, tak to dostanou "natvrdo", nedal jsem za auto takovy prachy, aby delalo tohle....

H.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caute,

A hejhla ....vytaj v klube aut za 3/4 melona s olupanymi kluckami :(

Ano pred 2 tyzdnami som to mal na zadnych pravych dverach. Nechapem co za skur....ny matros tam davaju. Vypada to tak, ze klucka je z plastu potiahnuteho chromovou paskou. Mne sa to stalo na absolutne nepouzivanych dverach (sedi tam moja 16mesacna v sedacke a ku klucke este nedotiahne). Takze mi to pride ako dan za v celku pekny a vydareny interier(co mam info, tak to navrhoval Slovak) . V starej O1 '98 som mal prave kovovochromove klucky-aj po 8rokoch ako nove . A aby som nezabudol.....bez problemu mi to vymenili...cakal som na to asi 1 tyzden a dodavku klucky som si musel urgovat.

Odkaz ke komentáři

Ta chromová část je prostě pochromovaný plast. Z kovu by to nikdo nezaplatil... Takže to někdo lisuje (nevím kdo) a chromuje to (předpokládám) jistá nejmenovaná liberecká firma. Problémem je nejspíš špatná série (cokoliv od prachu přes mastnotu po špatný výlisek, včetně chyb u chromování) - nikoho tím neomlouvám, taky bych to reklamoval...

Černý plast se lakuje proto, bay se dosáhlo očím i prstům příjemnějšího finiše a krom toho je skoro nemožné odstříknout dva díly (třeba u dvou dodavatelů) tak, aby byly absolutně stejné... no a to se pak loupe...rádo...ač by to mělo vydržet. Koukněte se ale třeba na první série Superbů...

Popravdě taky by mě štvalo, kdyby to odcházelo a doufám, že nebude (moje nová je již na cestě k dealerovi :palec2: )

Odkaz ke komentáři

Carlito: Áno, staré dobré O1 aj staré Fabie mali ešte poctivé kovové kľučky. Teraz je to obyčajný plast s chrómovou farbou či ako to nazvať. Dáva sa to do všetkých modelov, aj do tých najdrahších s cenou cez milión. Holt kto šetrí, má za tri :blink:

Odkaz ke komentáři

Lancelot: Už nie je - od faceliftu Fabie sa tiež šetrilo a aj keď mám Elegance, sú už plastové :blink: Pod určitým uhlom je to dokonca aj vidieť, na tých kovových bol ten povrch dokonale hladký - na týchto plastových sú kvázi také okrúhle plochy, na ktorých sa inak láme svetlo. Aj v O2 to je tak :wacko:

Odkaz ke komentáři

Normálne som sa musel ísť pozrieť do auta, či je to fakt plast. Kľučky v OII nepôsobia až tak plastovo, ako tie v pofaceliftovej Fabii. Pritom predtým som mal vo Fabii ešte poctivé kovové kľučky.

Myslím si, že toto šetrenie zase nie je tak tragické. V mojom prípade sú tie kľučky temer na nerozoznanie od kovových, nijako sa neohýbajú pri používaní (vo Fabii tie plastové nejako pružia, tak sa plast hneď prezradí), sú ľahšie a navyše v zime tak nechladia. Tak kým sa nelúpu, tak preferujem ten plast.

Odkaz ke komentáři

Normálne som sa musel ísť pozrieť do auta, či je to fakt plast. Kľučky v OII nepôsobia až tak plastovo, ako tie v pofaceliftovej Fabii. Pritom predtým som mal vo Fabii ešte poctivé kovové kľučky.

Myslím si, že toto šetrenie zase nie je tak tragické. V mojom prípade sú tie kľučky temer na nerozoznanie od kovových, nijako sa neohýbajú pri používaní (vo Fabii tie plastové nejako pružia, tak sa plast hneď prezradí), sú ľahšie a navyše v zime tak nechladia. Tak kým sa nelúpu, tak preferujem ten plast.

Že by si ty mal nejaké extra kľučky :D?

Môžeš byť úplne kľudný, kľučky v pofaceliftovej Fabii a O2 pôsobia rovnako. Pozerám na ne a chytám ich do rúk denne B) Na omak nič nespoznáš, nič sa neohýba, nič nepruží.

Rozdiel medzi plastovou a poctivou kovovou kľučkou poznáš jedine vtedy, ak máš dobrý zrak a pozrieš sa na kľučku zblízka a pod ostrým uhlom...

Odkaz ke komentáři

Diamant: Podľa mňa nejaké rozdiely určite budú, pretože ten čierny plast má takú drsnejšiu štruktúru. Tie kvázy pokovené plasty sú úplne hladké a neohýbajú sa. Schválne som ich dnes skúsil v oboch autách, žiaden rozdiel.

Igor, nefšimol si si u mňa ake mam ja lebo mne sa zda že su dosť studene aj cez deň tak myslim že ešte su to tie kovove, hm? ale kuknem to za svetla :D

zatim sa však nič neolupuje, auto ma cez rok

Odkaz ke komentáři

Igor, nefšimol si si u mňa ake mam ja lebo mne sa zda že su dosť studene aj cez deň tak myslim že ešte su to tie kovove, hm? ale kuknem to za svetla :D

Uff, veru detailne som si ich nevšimol - ale na pohľad sú všetky rovnaké. Tieto plastové tiež vedia byť studené. Skús po nich poklopkať nechtom, budeš počuť taký plastový zvuk. Podľa mňa máš určite plasťáky, lebo tie prišli od facelitu...

Odkaz ke komentáři

Uff, veru detailne som si ich nevšimol - ale na pohľad sú všetky rovnaké. Tieto plastové tiež vedia byť studené. Skús po nich poklopkať nechtom, budeš počuť taký plastový zvuk. Podľa mňa máš určite plasťáky, lebo tie prišli od facelitu...

si ma nepotešil :unsure:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...