Nobody.12 Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Zdravím, mám fabii htp, ročník 05 a ještě jsem tří válec neměl, takže mě trošku zaráží zvuky, jaké auto vydává při akceleraci z nižších otáček. Po překročení hranice cca 2000 ot. uz to není slyšet. Zajímal by mě váš názor, jestli je to ok nebo hledat poruchu. Projev motoru na přiloženém videu. https://youtu.be/vtPGRPAYSGY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 No tak tohle rozhodně ok není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nobody.12 Vloženo 30. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Nějaký tip, co může být příčina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 před 1 hodinou, Nobody.12 napsal: Nějaký tip, co může být příčina? rozvody, ventily, hydroštely. Takhle od monitoru neporadím, nutná rozborka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nobody.12 Vloženo 30. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 před 33 minutami, tomik.cesko napsal: rozvody, ventily, hydroštely. Takhle od monitoru neporadím, nutná rozborka. Ok. Dá se s tím takhle ještě nějakou dobu jezdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.