skvul88 Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Zdar kolegové, Mám takový problém. Začalo mi někde něco klepat nebo cvakat v okolí palubky. Nejdříve jsem myslel, že to jsou dveře. Vždycky když jsem zabouchl tak to udělalo ten zvuk co mi leze na nervy. Je to slyšet jen uvnitř vozu. Když člověk zavírá z venku tak nic. Jak jsem říkal myslel jsem, že je to dveřma. Po rozebrání jsem ale zjistil že dveře to nejsou. Tak jsem zkoumal dál a jde to někde z místa řidiče, někde okolo volantu. Někde za budíkama. Když jedu po krásné rovné silnici tak nic. Přijde nerovnost a zase to cvakne nebo bouchne. Těžko ten zvuk popsat. Ale nedá se to vydržet. Nevíte někdo co to může být? Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji za radu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 nahrej video jestli to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skvul88 Vloženo 2. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Pokusím se o to. Ale nevím jak se to podaří. Leze mi to příšerně na nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Já cvakání (klepání) v interiéru vyřešil promazáním zámků... ale u tebe to může být úplně něco jiného. Tady jsi koukal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skvul88 Vloženo 2. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Všechny zámky prostříkany silikonovým olejem. Dveře to nejsou. Bude to něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skvul88 Vloženo 2. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Na videu je to čtvrtá sekunda a je to slyšet jak nějaká pružina nebo pero. Zkresluje to na tom videu MOV_6471.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skvul88 Vloženo 2. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Po dalším bádání mi přijde jak když to jde od stropních světel nebo tam někde... Už jsem z toho jelen..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skvul88 Vloženo 2. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Tak video ze stropu. Myslím, že to bude asi ten problém. Poklepal jsem a chvíli to nedělalo. Teď už zase dělá MOV_6472.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Podobny zvuk me uz depta asi pul roku,ale jsem linej to opravit- volny kryci plechy kolem zadnich kotoucu. Dela to bordel i pri zavirani dveri. A na kostkach je to taky fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 To jsem měl také krycí plech uvolněný...teda spíš on pod šroubem uhnije, takže musí dolů brzdič a kotouč a musí se dát buď nový plech nebo použít jako já větší podložky a tím plech přichytit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Centrifuga. Vetsi podlozky jsem take pouzil. Nicmene zase mi rezonuje. On ten plech stoji par korun,ale kdyz to mas rozdelany,tak se ti nikam nechce pro ten kryci plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 @N@pster Tak uvidím jak to bude dlouho fungovat, ale přesně jak píšeš, když už to máš rozdělané, tak o víkendu plech nekoupíš a znovu to rozdělávat, když to zatím funguje se ti nechce :-) Až to zase začne ramplovat, budu vědět, že bez plechu se do toho nebudu pouštět :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skvul88 Vloženo 3. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Tohle zvuk co jde zevnitř auta. Zvenčí to nic nedělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Šacoval bych to na "něco" kolem a v okolí PANORAMATU , (kabelovej svazek , lanko , sponka) toť muj TIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skvul88 Vloženo 4. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Možná to jde ještě z B sloupku, jak je naviják pásů. Poklepal a je to slyšet jak to drnčí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 23. leden 2018 Sdílet Vloženo 23. leden 2018 Ahoj a dělá to když zavřeš jen řidičovy dveře, nebo to dělá u všech dveří? Máš dovřené okna? Toto mě dělala fabka a byla povolená stahovačka ve dveřích, když jsem naplno dovřel okno, bylo to chvíli ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skvul88 Vloženo 29. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2018 @xtrack jde to z navijáku pásu u řidiče, ale tam se jen tak nedostanu a nekdě od panoramatické střechy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.