Chlumec Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 (editace) Zdravím. Pri sešlapávání spojky pro zařazení mi lehce vybruje pedál do nohy. To je normální? Auto mám 1,5 roku a dělá to do začátku. Děkuji Editováno: 3. leden 2018, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Vybrace určitě ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 3. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2018 A co to muze byt? Je to spis takove lehke vybrovani. U tady na Oct 2 1.9 to dela taky. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Setrvak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 3. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2018 (editace) Jako že by odcházela dvouhmota? Editováno: 4. leden 2018, autor: Chlumec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Neviem ako inym, ale hlavne je takzo deifnovat co je normalne a co nie Ked je vymlateny zotrvak tak to tiez vybruje, ale inak ako ked je to nove... mne tiez trosku spojka vybruje ked ju zoslapnem a robilo to aj pred a aj po vymene komplet zotrvaku, spojky, loziska. Podla mna je to normalne, ale hovorim, je takoz cez net urcit co je v norme a co nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.