Jirka_Ka Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Ahoj. Chystám se koupit ojetou O3 kombi g-tec. Co jsem se díval tak skoro všechny mají manuální klimu. Dá se tento manuál nahradit climatronicem bez nějakých velkých demontáží. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Jsou lidi co to umí, ale je to čirá zoufalost, shození palubky samozřejmě, a finančně to taky nebude hitparáda. Pokud ještě auto nemáte, vyberte si s climatronicem, pokud o něj stojíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Octavia Combi s CNG a Climatronicem se určitě dá najít, minimálně jako roční. V posledních měsících nabídka prořídla, ale už se začaly objevovat FL verze. Nemá smysl se pouštět do tak velkých operací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Ka Vloženo 3. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Aha. Předpokládal jsem že když jsou tam elektrické klapky že to nebude tak náročné. Vycházel jsem z tohoto návodu. Ostatní fičurky až zas tak nepotřebuji, nestojí mi za ty peníze navíc. Ale kroutit a knoflíky v autě za 400t se mi fakt od škody zdá jako neomalenost. To bych raději oželel vyhřívané sedačky, to mají snad všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Ten návod je ovšem pro předchozí generaci Golfu, tzn. dobu před MQB elektrikou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brejv1 Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 ahoj mám manuální klimatizaci lze předělat na automatickou? má s tím nikdo zkušenost a co to všechno obnáší? cena atd díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 obnáší to vyndat palubku+středový panel , volant atd a komplet to vyměnit...počítej že tě to vyjde tak na 10 000 v dílech a tak 8 hodin práce kterou budeš muset někomu zaplatit....protože to rozhodně sám nedáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bawosek Vloženo 7. Květen 2022 Sdílet Vloženo 7. Květen 2022 Ahoj, obnovuji téma, mam facelift 2017 1.0TSI , auto mám rok a půl a koupil jsem ho ještě za normalní ceny. Ted nic není nabidce (nutně musíme mit automat) a kdyz už se objeví, tak se bavíme o příplatku min. 150tis. S autem jsem max spokojeny ( km, nebourane, super stav). Je tu nekdo kdo by dokazal napsat co vše bude potřeba na vyměnu a hlavne jestli to pak pujde dokodovat? Vše si vyměním sám, jsem mechanik v BMW a kdyz vymením topeni na sedmičkovem BMW , tak skodovka asi problem nebude. Jde mě o to aby to šlo hlavně rozpohybovat a aby to makalo. Taky jsem zjistil že manualní klima prostě nemá výkon a nedokaže efektivně vychladit auto. Test s Octavii s automatickou klimou z vydechu jdou stabilně 3st. u mé manualni nejmeně 6st. a teplota osciluje z vydechu 6-11st. podle sepnutí expanzního ventilu. Obě auta čerstvě po naplnění! Díky za případnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 18. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2023 Po nějaké době obnovuji téma. Jak už to v životě bývá, časy se mění, co dříve nešlo, dnes už jde. Společně s @wirer jsme napsali článek jak ekonomicky a neinvazivně vůči autu, byť s určitými omezeními, Climatronic dodělat 😉 Pěkné čtení https://wirer.sk/o3_klima-vymena-automat/ 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.