jiribur Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Rád bych se zeptal, zdali jde nějak jednoduše zmenšit (o několik centimetrů) výšku výklopu pátých dveří poštelováním plynových vzpěr nebo jinak. Vrchní hrana víka kufru mi při jeho plném otevření naráží na garážové vrata, která mají přesně v tom místě šrouby. Nalepení molitanu nebo jiné zarážky na garážová vrata bude až poslední varianta. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Snižit ani jinak omezit si myslím ze vzpery nepujdou. Asi bych si udělal provazek dle potřeby dlouhy, s hackama na koncich a tim to omezení otevření jako provizorium používal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo07 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Zdravím. Nemôžem nikde nájsť celkovú výšku auta s otvorenými 5 dverami.Karoséria spaceback. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Já mám LB tak to nezměřím. Na netu jsem našel pouze tuto zmínku: Po otevření je dolní okraj výklopné zadní stěny u nezatíženého vozu 1940 mm a práh zavazadlového prostoru 710 mm nad zemí . Podle fotografie když jsem to přepočítal, tak mi vychází 217cm ale to je samozřejmě hrubý odhad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Stačí sehnat staré hodně použité vzpěry pátých dvěří. Ty už nedokážou zvednout dveře až nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 (editace) s-tony: To nemáš pravdu, ty dveře to neudrží vůbec a budou padat. Vlastní zkušenost a nutná výměna, takže tudy cesta nevede. Editováno: 12. Červen 2018, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.