cosmicboy Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Na úvod se omlouvám, jestli se to tu řešilo, ale já nic nenašel... :-( Dá se nějak na F2 (pravděpodobně přes VAG) vypnout ono "pípnutí" při teplotě 4 °C a méně? Že se rozbliká údaj o teplotě mi ani tak nevadí, ale to pípnutí mě často poleká :-D. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 23. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2018 To jsem skutečně jediný, komu tahle "blbost" vadí...? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2018 Sdílet Vloženo 23. leden 2018 Mně to taky vadí, pokaždé se leknu - ale řekl bych, že právě kvůli tomu to pípá - má to být varování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Jenomže by to nemuselo pípat i několikrát během jízdy, když teplota osciluje kolem 4 stupňů. Na OII to píplo jednou a fertig. Pokaždý se leknu a budí to dítě. Takže bych taky docela uvítal, kdyby to šlo vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.