cosmicboy Vloženo 18. leden 2018 Vloženo 18. leden 2018 Na úvod se omlouvám, jestli se to tu řešilo, ale já nic nenašel... :-( Dá se nějak na F2 (pravděpodobně přes VAG) vypnout ono "pípnutí" při teplotě 4 °C a méně? Že se rozbliká údaj o teplotě mi ani tak nevadí, ale to pípnutí mě často poleká :-D. 1 Citovat
cosmicboy Vloženo 23. leden 2018 Autor Vloženo 23. leden 2018 To jsem skutečně jediný, komu tahle "blbost" vadí...? :-) Citovat
Wittmann Vloženo 23. leden 2018 Vloženo 23. leden 2018 Mně to taky vadí, pokaždé se leknu - ale řekl bych, že právě kvůli tomu to pípá - má to být varování... Citovat
Václav Š. Vloženo 8. Březen 2018 Vloženo 8. Březen 2018 Jenomže by to nemuselo pípat i několikrát během jízdy, když teplota osciluje kolem 4 stupňů. Na OII to píplo jednou a fertig. Pokaždý se leknu a budí to dítě. Takže bych taky docela uvítal, kdyby to šlo vypnout. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.