slavka Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Jěště pro MAFII 98. Ano sondy mám originál tady od nějakého pána z fora! A mám úplně stejné problémy co popisuješ. A taky v servise chtěli měnit všechno. Když jsem to spočítal, tak bych měl pomalu nové auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Kluci když chci sundat škrtící klapku a když povolim ty 4 šrouby drží to ještě neco nebo ne. Nerad bych něco podělal. Nebo musím víc zabrat. Myslel jsem , že to jenom povolim a v pohodě sundám. Dík za reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Už nič len tie šroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Nebo musím víc zabrat. trošku ju potiahni,bude asi prilepená alebo drží na tých 2 vodiacich čapíkoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 mám ten istý problém s kat slabý účinok koľko mv má mat prvá lambda na emisnej mi povedali že kat je ok ale prvá lambda mi kolíše od 300-750mv a vraj ma mať od 0-300mv druhu som nemeral idem odmerať.v servise mu na teste vyšli lambdy ok ale zlí kat tak neviem kde je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Slaby učinok to bude už kat v koncoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 tak som to premeral prva lambda 0-750mv druha 780-820mv pri akceleracii druha rovnaké hodnoty a pri deceleracii padne na 0 na emisnej všetky hodnoty ako na novom aute podla nich je kat ok ale je zla prva lambda ta ma mať max 300mv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 tak našiel som prasklinu na zbernom potrubí takže pred prvou lambdou.Dúfam že to je príčina celého problému idem demontovať celý kat a pozvárať a ked trocha pobeham uvydíme čo napíše vag dam vedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 na 99% můžeš počítat s tím že to je příčina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 potrubie zavarené boli tam dve praskliny každá asi 4cm dlha.všetka elektronika cez VAG sa tvári v norme. mám dielenské príručky na fábiu všetky motory.je to z roku 2000 ale moc sa tam toho nezmenilo.mne pomohla moc. sú tam všetky hodnoty testované cez VAG aj prípadné príčiny odchiliek. dnes ešte niekam vyrazím na 150km uvidím aký bude výsledok. napíšem ako to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 tak prejdených 120km a pamäť závad prázdna motor ide pekne na volnobeh tolko nevyneháva testy lambd aj katu ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 no vidíš, super .... a jak to potěší že jsi na to došel sám co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 to ano poteší a hlavne po tých radách že treba vymeniť kat aj lambdy a že mam podpalené ventili a blba prasklina narobí takú paseku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 To je vyborne že si našiel prasklinu a odstranil. Ešte urobiš + 150 km a nebude zavada tak maš klud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 do pi... znova dalšia prasklina o centimeter vedla zvaru ale teraz už by to malo vydržať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 dnes som bol na prví servis LPG po 20 000km a nemohol mi otestovať kat vraj je zlí,spravil základné nadstavenie motora a stále sa mu to rozštelovalo pridalo zmes bola moc bohatá,behol som na emisnú a tam všetko OK emisie ako u nového auta.už ma to štve neviem čo s tým!!!!!!!!!!!budem sledovať dalej dám vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 do pi... znova dalšia prasklina o centimeter vedla zvaru ale teraz už by to malo vydržať. Vařil jsi to na autě, nebo jsi kat demontoval ?? Našel jsem dnes taky před první lambdou asi 3 cm prasklinu .... sakra ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sgar1 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 prvý krát som mal kat dole a druhí krát som to zavaril na mieste zbytočne stále nové tesnenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiraXP Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 prvý krát som mal kat dole a druhí krát som to zavaril na mieste zbytočne stále nové tesnenia Hmm, taky jsem si myslel to zavařit na autě, ale čím ? Jsi to vařil COčkem nebo čím ? Je to tam už hodně vyhřátý, bojím se, že to bude praskat dál .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 COčkom ale opatrne je tenučke preto to aj praska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Jestli chcete svařovat svody(litinu) tak nejlepší je to venku a musí se bruskou udělat trochu mezera ,aby se to lepší provařilo.JInak je to na nic.A pořádný proud na pořádné provaření. Stejně to nevydrží na pořád.Mám zkušenost ,že to stejně praskne většinou hned vedle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Jde to TIGem a přívarem například ze starých pístních kroužků. Podmínkou neprasknutí je dostatečná temperace = předehřátí celýho dílu před svařováním na cca 400°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Zdravim vsechny, Vidim ze se zde resi podobny problem s katalizatorem a vecmi okolo. Nevedel by nekdo pricinu meho problemku se slabym ucinkem katalizatoru? Na emisich vse OK, jeste jsem zminoval problem s katalizatorem, presto vse v poradku. Vykon morotu ani vyssi spotrebu nezaznamenavam. Pri VAGu chyby 16804 - Catalyst System. Pri smazani chyby ihned naskoci znovu. Test katalizatrou ani lambdy nemohu provest(vlastnim pouze KKL kabel). Pri provedeni Readiness kodu vyskocilo 11100101 vzi priloha. Pro info motor 1.2HTP 47KW r.v.2003 najeto 160tisic Predem vsem diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielll Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Tak já se přidávám do klubu "prasklých svodů"...nechal jsem to zavařit.chybu mi to házelo taky,ted jí mám smazanou a čekám Dám vědět...jinak prasklý to bylo i ze spodu,takže doporučuju sundat z auta. na autě je 215tis, 40Kw...mladý posunovadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revolucionar Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Takze proveden test lamdy pred katalizatorem, test katalizatoru a test lambdy za katalizatorem. Vsechny testy probehly v poradku. Stejne mi porad VAG hlasi slaby ucinek katalizatoru (chyba 16804). Nemate s tim nekdo zkusenost? Vyfuk vypada v poradku ale jeste zkusim zkontrolovat ty svody jak pise Danielll predemnou. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.