Karel Rousek Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Ahoj.hledam kdo mi poradí? Po výměně rozvodu vag píše:snímač otáček motoru -nesmyslny signál.zajima mne zda lze s touto vadou nastartovat motor, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Tak to zkuste a uvidíte, jestli chytne. Není nic jednoduššího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Ta chyba nejde vagem smazat?Mohla vzniknout právě tou výměnou,tím laděním rozvodů do správné polohy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Rousek Vloženo 28. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Jo, vymazal jsem chybu.ale stejně nechytala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Tak zničeny čidlo nebo špatně nastavený rozvody, nic jinýho v tom nehledejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Jestli to před výměnou rozvodů běželo bez chyby...Pak by skutečně mohla být chyba v těch rozvodech.U těhle HTP motorů je teoreticky ten rozvodový řetěz dost volný,tu vůli právě vymezuje ten problematický hydraulický napínák,který bez tlaku oleje umožní přeskočení řetězu o zub.V takovém případě by ale ten motor,pokud to bylo původně namontováno správně, stále ještě běžet.A že by z čista jasna zrovna když se mění rozvody,odešel ten snímač? Nejlepší by bylo si ho od někoho půjčit a vyzkoušet tam jiný.To je asi v dané chvíli to nejjednodušší,co se dá vyzkoušet.A tu chybu to napsalo znovu i po smazání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Ještě mně napadlo...Není,nebo nebyl ten snímač v rámci té výměny rozvodů odpojený?Jde o to,jestli je připojený a jestli správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Rousek Vloženo 28. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Koupil jsem to již nepojízdný.nevim co s tím někdo delal.vymazal jsem všechny chyby,žádné to již nepíše.ale nestartuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Takže teď to nehlásí žádnou chybu ,motor se normálně startérem protáčí,ale nechytne? Zapalování, vstřikování,to všechno by nějakou chybu hlásilo. Nebylo tomu motoru něco víc,kromě rozvodů? Ventily... Jedině pokud je jisté,že rozvody jsou správně,tak ten motor protočit,až tam nějaká chyba vyskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Pokud by byl snímač vadný,chyba by byla zapsaná. Třeba jen sporadická-nevěrihodný signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Rousek Vloženo 28. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Mám pocit, že to nebylo jen skončený,ale je to i potkany.vacky nebyly nikdy rozhozený.v motoru nic nerachta.lze zjistit stav bez rozebrání hlavy? Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 28. leden 2018 Sdílet Vloženo 28. leden 2018 Maximálně změřit tlaky. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Obecně se tvrdí,že ohnuté ventily mohou být už při přeskočení řetězu o 2 zuby.Takže záleží,co zjistil ten,kdo ty rozvody měnil.Pokud tohle bylo v pořádku,tak jedině tu kompresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Rousek Vloženo 29. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Rozvody jsem vyměnil já.ty původní přeskakovaly kolem napínáku.koupil jsem aretační sadu.kompletni nové rozvody.to čidlo otáček motoru je už ok.ale teď po vymazání vad to nepíše už nic.ale stejně nechytne.Pokud by někdo z Prahy a okolí dál posudek co s tím , zaplatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.