Přejít na obsah

Snímač otáček motoru


Karel Rousek

Doporučené příspěvky

Jestli to před výměnou rozvodů běželo bez chyby...Pak by skutečně mohla být chyba v těch rozvodech.U těhle  HTP motorů je teoreticky ten rozvodový řetěz dost volný,tu vůli právě vymezuje ten problematický hydraulický napínák,který bez tlaku oleje umožní přeskočení řetězu o zub.V takovém případě by ale ten motor,pokud to bylo původně namontováno správně,  stále ještě běžet.A že by z čista jasna zrovna když se mění rozvody,odešel ten snímač? Nejlepší by bylo si ho od někoho půjčit a vyzkoušet tam jiný.To je asi v dané chvíli to nejjednodušší,co se dá vyzkoušet.A tu chybu to napsalo znovu i po smazání?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže teď to nehlásí žádnou chybu ,motor se normálně startérem protáčí,ale nechytne? Zapalování, vstřikování,to všechno by nějakou chybu hlásilo. Nebylo tomu motoru něco víc,kromě rozvodů? Ventily... Jedině pokud je jisté,že rozvody jsou správně,tak ten motor protočit,až tam nějaká chyba vyskočí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozvody jsem vyměnil já.ty původní přeskakovaly kolem napínáku.koupil jsem aretační sadu.kompletni nové rozvody.to čidlo otáček motoru je už ok.ale teď po vymazání vad to nepíše už nic.ale stejně nechytne.Pokud by někdo z Prahy a okolí dál posudek co s tím , zaplatím.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...