Davegorg Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Dobrý den, na své fabce jsem měnil chladicí kapalinu. Vše proběhlo v pořádku. Výpustní ventil jsem uzavřel a zkontroloval. Poté s autem najel x km do myčky, vše v pořádku. S autem teď nejezdím, protože chci vyměnit hydraulická zdvihátka ventilů. Nevíte náhodou cenu práce na 1,4 MPI 50kw AME? Nicméně jsem cestou do práce byl auto zkontrolovat, nic nikde neutíkalo. Včera jsem byl v nákupním centru na parkovišti. Chci nastartovat,a auto hlásí nedostatek chladicí. Kolem auta louže jak blázen, hledám nějakou prasklinu na hadicích, a pak mě napadne zkontrolovat výpustní ventil, který byl úplně otevřený. Ptám se, je možné, aby se samovolně vysunul i když jsem jej kontroloval? Nebo o někdo vytáhnul? Koukal jsem, že šroubovací není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 To muselo byť špatne zatvorene ešte som nestretol že sa samo otvorilo. Tomu pomohol bežny tlak v systeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Podle dílenské příručky se má otočit a vytáhnout ..... ;-) vypouštění.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davegorg Vloženo 1. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Aha... to jsem nemehlo. Děkuji borci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.