juraj768 Vloženo 1. Únor 2018 Sdílet Vloženo 1. Únor 2018 Dobry den. Chcem sa spytat kde mozem vo VCDS najst kodovanie roletky. Mal som problem s riadiacou jednnotkou BCM vymenili mi ju a od tej doby mi MAXI DOT neukazuje roletku ostatne je v poriadku a ked ovorim kufor tak sa sama nestiahne.... Ale stiahne sa niekedy za 10 minut niekedy aj za hodinu ked zavriem kufor... Je mozne to opat aktivovat cez VCDS nech nemam take neprijemne laknutia ked sa roletka sama stiahne.... Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 BCM se musi po vymene nakodovat. Hlavne tam dat spravnou. Jinak SII snad nema elektrickou roletu v kufru ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Nema, ale ma možnost ji spustit (stahnout) pri otevření kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Roletku nutné nastavit i parametrizací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 4 hours ago, p2p said: Nema, ale ma možnost ji spustit (stahnout) pri otevření kufru... No ale co to ma spolocne s kodovanim? Sorry ak mi nieco uchodi, ale zadna roletka na SII je plne manualna vec bez akychkolvek elektronickych suciastok? Podla mna to patri do inej sekcie... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj768 Vloženo 2. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 před 5 hodinami, ferda25 napsal: Roletku nutné nastavit i parametrizací. Ahoj. Da sa to napisat nejaky rychly postup alebo je to tak zlozite ze to nezvladnem. Vsetko co som potreboval som dokodoval ale netusim o com pises. "Roletku nutné nastavit i parametrizací." Dakujem za porozumenie Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 V maxidotu muzes u sup 2 nastavit jestli po otevření kufru se roletka stahne o 1/3 nebo ne...borec resi ze to nastaveni ztratil... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Pokud tomu nerozumíš, tak s tím dojeď do autorizovaného servisu a požádej o to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Presne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj768 Vloženo 2. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Diky. Ale autorizak iba po mojej smrti .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 V 2.2.2018 na 15:30, Martttin napsal: No ale co to ma spolocne s kodovanim? Sorry ak mi nieco uchodi, ale zadna roletka na SII je plne manualna vec bez akychkolvek elektronickych suciastok? Podla mna to patri do inej sekcie... Chová se podle nakódování. Měl jsme taky problém, že se otevírala většinou pouze po odemčení centrálu a na kufru to nebylo závislé. Pak mi to jeden nakódoval a už se to chová jak má, že se odsune pouze při otevření kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 (editace) No ja som len nevedel, ze sa jedna vyhradne o kombik a ze to je nejak automatizovane. Nikdy som si to nejak nevsimol, ale nemam ani s kombikmi nejaku skusenost, mam sedan Editováno: 13. Únor 2018, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj768 Vloženo 22. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 V 13. 2. 2018 na 15:17, m.a.x.i.m.u.s napsal: Chová se podle nakódování. Měl jsme taky problém, že se otevírala většinou pouze po odemčení centrálu a na kufru to nebylo závislé. Pak mi to jeden nakódoval a už se to chová jak má, že se odsune pouze při otevření kufru. Zdravim. Dakujem za informaciu. Poviem servisakovi nech sa na to skusi pozriet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.