ohler Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Zdravím rozdělal jsem zadní tapec, jen ted přemýšlím jak očalounit. spodek a střed je jasnej, ale co ten horní plast. Pokud očalouním jen spodek a střed tak to nemám jak zastrčit za hranu mezi středem a tím černým plastem. tak mě napadlo že bych očalounil i ten čenej plast ale nevím zda to potom dám zpět do auta když tam bude látka navíc (teda spíš koženka). Máte někdo radu? Dám to zpět do auta i když tam bude ta koženka? díky moc za rady, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 ten vršek je tam "navařený" a dá se to rozdělat a opětovně spojit. A proč to vlastně předěláš? Kvůli těm flekům, nebo buduješ nový interiér? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 aha ok a když to teda rozdělám tak jak to dám zpět? Navařením? a asi skrz fleky ale i ten interier trošku změnit. Je to kamaráda auto tak to má trošku v horší stavu ten iterier. Tak jsem už ušil potahy na sedačky a ted bych chtěl právě udělat ty dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 a pokud zpět navařením tak prosím zrovna odkaz na nějaku svářečku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 je to jen teplem "roztemovaný" - otočto a uvidíš. S tím dotazem na důvod úpravy jsem to myslel spíše tak, že za pár šupů se ty tapecy dají pořídit na vrakárně, ale pokud měníte design, tak je to irelevantní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 no díval jsem se na to. když to teda rozdělám tak čím to spojí zpět? i horkovzduškou? Nebo jak vůbec se v tom neorientuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 tohle není standardní operace, takže to bude chtít nějakou improvizaci. Buď ty spoje zůstanou dostatečně dlouhý a půjde to ještě jednou zatemovat např. kusem rozpáleného železa, nebo to bude nutné vymyslet nějak jinak. Dají se tam třeba navrtat krátké samořezy s podložkou...Ten spoj není v provozu nějak extra namáhaný, nejvíce to dostává zabrat při demontáži výplně. A nebo tu látku neohrnuj a její okraj něčím překryj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 To bude nejspíš originál spečené v nějakém lisu.To by celý ten spodek musel být po zahřátí jako žvýkačka.Jak vlastně ten spodek vypadá poznáš jedině když to rozděláš.Spojovat by se to pak muselo po kouskách asi tou horkovzdušnou pistolí.Stejně bych se ale bál,že se mi to bude odlepovat.Je to místo,kam v létě praží slunce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 No a tou horkovzduškou roztavit nějakej drát z plastu na ten spoj? To by nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohler Vloženo 6. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Tak na to asi raději kašlu. Ale dík moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.