lkar Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Nebo dá se to na chvíli nějak obejít, vyřadit z funkce, abych tutově věděl, že to je egrem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Mohol by si pozret diag hodnoty váhy vzduchu a otvorenie egr pri rovnakých podmienkach pripadne nahrať log a kamarát nejaký by nahral tiež a porovnať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 jak si prosím vysvětluješ závadu egru, když při dosažení teploty cca 65°C,kdy ručička je na 9 hodinách teplota opět spadne dolů ? Dělá to pravidelně při této teplotě. Jako by se otevřel další okruh a voda se hodně ochladila. Já si myslel, že když bude vadný egr, tak by se to špatně dohřívalo, ale můj hlavní problém je to padnutí teploty. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Jednoducho skoda že nečítaš celé vlakno písal som aspoň 2x pri 65 sa pusti clona na vodnej pumpe a čerpadlo začne tlačiť vodu s egr tá je pri dobrom aute ohriata s výfukových plynov ale naše pokazené tým že neotvorí egr tak je tá voda studena tá následne ide do okruhu a schladí systém a ručička to ukáže to je všetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 aha, to dává smysl. Děkuji za odpověd. A ty jsi měnil egr, nebo jak jsi to pořešil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Výmena nepomohla lebo ho neotvorí RJ výfukovú klapku privre aby mu pomohla ale samotna klapka v egr je malo otvorená. RJ dostáva info z nejakého snímaču aby ho neotvorila zatiaľ som na nič neprišiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 hele a když neotevře egr, (jako že je nefunkční, nebo nejde tak jak by měl) tak předpokládám, že by to měla zaznamenat váha vzduchu a následně vyhodit chybu na palubce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 Ještě mě napadá, jestli to nemůže spravit třeba aktualizace sw, pokud na tohle auto je. Popsal jsem celý problém a zaslal i VIN kamarádovi do škodovky , tak uvidím co mně řekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Sw som menil 2x aj váhu vzduchu na palubke nič nesvieti je to proste bez závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Ahoj. Včera to začal řešit serviceman ve škodovce. Neví si s tím rady a ani žádná aktualizace na toto auto není. Tak psal dotaz na centrálu Škoda. Bavili jsme se i o tom EGR ventilu, ale to vyloučili. Tak nevím. Uvidím s čím přijdou. Pak dám vědět 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Dpč asi spravím video z oboch aút a budem merať ohrev kvapaliny aj na dobrom aj zlom aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Ahoj, tak jsem provedl měření teplot jak radil Medal411. Měření bylo na úplně totožném autě. Obě auta stála celý den vedle sebe a vše probíhalo současně. Měřil jsem celkem třikrát a to po 2, 5 a 8km. Venkovní teplota 3°C. Body kde se měřilo jsem si pojmenoval jako Hadice 1-6, vše označeno na fotkách a v tabulce. Měřil jsem laserovým teploměrem a teploty jsem zaznamenal do tabulky. Snad se vám to vše zobrazí. Rozdíly jsou někde znatelné. Jen mě zaráží, proč je velký rozdíl na pozici 2. to by mělo být od intercooleru. Teplota na palubce byla na dobrém autě po 5 km 70°C a na mém 60 a při 8 km dobré auto 90°C a já 70°C. Pak jsme stáli 15 minut na místě a moje auto se do 90 nedohřálo. Na provozní teplotu to došlo až po ujetí dalších 2 km. Měření teploty.xlsx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 tabulka ještě jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 škoda že si nemaral na vystupe s egr čo ide do kurenia a ked je webasto tak do neho nevim či maš webasto alebo nie tam je najväčši rozdiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 škoda že si nemaral na vystupe s egr čo ide do kurenia a ked je webasto tak do neho nevim či maš webasto alebo nie tam je najväčši rozdiel je tam proste na vstupe do kurenia kludne možte stat na parkovisko auta na volnobech akurat to bud bude dlhsie trvať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 webasto mám, ale bylo nastavené tak, aby se samo nezapínalo při teplotě 5 a méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 ak sa ti dá opakuj meranie len na vystupe egr a kludne na volnohobehu pri baraku najväčšie zmeny sa budu diať pri teplote 60-70stupnov ked sa pusti vodna pumpa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 kde je prosím přesně to místo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 myslíš, že by mohl být i ucpaný chladič egr ventilu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 vodna hadica prva čo ide do kurenia v tvojom pripade s webasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 neni upchany len klapka v egr sa neotvara ja som ho menil a bol ako novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medal411 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 nemaš za čo dufam že pomože sebe aj ostatnym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 ty už jsi zjistil, proč se ti neotvírá klapka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkar Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 když vyměním egr, tak je možné, že to bude blbnout pořád stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.